עידוד בבקשה.

עיילה2

New member
עידוד בבקשה.

היי בנות, המון זמן לא כתבתי... צריכה קצת עידוד.. אתמול התקשרתי לחברה לשאול לגבי חוג לבנות.. היא אמרה לי כי גילו לה במי שפיר תסמונת דאון , זאת אחרי שהריון קודם אבדה בשבוע 15 בלידה בשירותים בביתה וגם איבדה לא מזמן את אמה... אני לא יודעת איך לעודד אותה? יש רעיון? חוץ מזה- הקטנה שלי בת שנה עוד מעט... ירדה מאחזון 25 ל3. מלא מלא בדיקות .. השבוע הפקידה התקשרה שהרפוא רוצה לראות את הבדיקות איתי..אני מתה מפחדדדדדדדדדד!!!

inb10

New member
נראה לי

שלעודד במילים במצב כזה זה קצת בלתי אפשרי, אני חושבת שמה שמעודד לרוב זה לתת את התחושה שאת שם בשבילה, להציע עזרה עם הילדים שיש, להציע אוזן קשבת. לגבי הילדה, אני מאחלת לך שהכל יסתדר... היא נולדה קטנה?

דיא

New member
../images/Emo201.gif לך על הקושי שלך כחברה

זה כל כך קשה לראות את האנשים שאנחנו אוהבים עוברים דברים קשים כל כך. אני לא חושבת שהתפקיד שלנו הוא לעודדץ האם אפשר באמת לעודד במצב כזה? אני יודעת שלהיות שם ולהקשיב, גם לשקט ולהשתבללות ולהעלמות, ולהבהיר שאת שם. וזהו. לגבי הילדה - הרבה ילדים יורדים אחוזונים סביב גיל שנה, מתחילים לזחול/ללכת ולהיות מאוד פעילים במקביל לזה שחלק מהתזונה שלהם כבר מוצקים, שהם פחות עתירי קלוריות מהנקה ותמ"ל. אין ספק שחשוב לראות את התשובות, וזה נכון מבחינתו של הרופא להזמין אותך ולא לתת לך לראות את הבדיקות בעצמך ולפתח דמיונות. אם היה משהו נוראי כבר היית יודעת. מקווה שהדברים יסתדרו ככל הניתן. ומזמינה אותך להצטרף אלינו למפגש פורום ביום שלישי בערב.

למעלה