עיברית לפאלם Zire 71

greencat

New member
עיברית לפאלם Zire 71

שלום, איך אני משיג תוכנה לתמיכה בעברית לדגם Palm Zire 71? המכשיר הגיע בלי דיסק התקנה. יש למישהו רעיונות, לינקים? תודה!

vca2000

New member
העברית של פאלם על הפנים

בטפשותי רכשתי פאלם TX והעברית שלו היא על הפנים והשירות שניתן בנושא הוא מגוחך. החזרתי את הדבר הזה לחנות וכעת יש לי מיאו 350 עם העברית של איירון. ללקק את אצבעות!!!!!!!!!!!!!!!

AYELET1

New member
על מה בדיוק אתה מדבר?!

אני ממש אוהבת הערות חסרות ביסוס ונימוק... בכל מקרה, עברית לזייר חפש בהראל//אקסל www.palm.co.il אוו כאן: www.penreader.com

shuky1

New member
היה לי פאלם במשך שנים, ללא בעיות בעברית->

העברית היתה טובה ויציבה. הלוואי בPPC עברית שכזאת.

erezstr

New member
עם כל אהבתי לפוקט....

הלוואי והפוקט היה יציב וקליל כמו הפאלם. כנראה שאין טוב בלי רע..... (היה לי T3 מופלא) ארז

2cookie

New member
זה כי לא היה לך סוני

ולי היו לא מעט סוני. יציב זה לא היה.

udifpalm

New member
אין שום בעיות יציבות ב- UX-50

ואני בטוח שלא היו לך גם ב- UX-40

2cookie

New member
עד כמה שזכור לי

לא תיקנו את ההתנגשות בין העברית למצלמה (פתיחת צמצם גרמה לריסט אצלי מדי פעם גם ב-TJ37 וגם ב-UX40), פשוט כי מאז ששיחררו את העברית הזו לפני כמה שנים אף אחד לא חשב לגעת בזה...

vca2000

New member
על העברית לפאלם TX

אלא אם כן יש שוני בעברית לשני המכשירים.

AYELET1

New member
יופי. גם אני מדברת על העברית ל-TX../images/Emo3.gif

חוץ מדברים בעלמא, לא כתבת מה הציק לך בה

העברית בפוקט הרבה יותר טובה ויציבה

ודווקא ככל שהולכים אחורה בגרסאות היא יותר משובחת. בסוף עידן הפאלם פיילוט ותחילת עידן הפאלם III יצאה העברית המיתולוגית של פנטיקון, כתב אותה להנאתו, בזמנו הפנוי, יהודי אמריקאי, איש מקסים שאם אני זוכר נכון שמו הארווי, לא היתה אף פעם עברית כל כך משובחת. בגרסאות הבאות הם היו צריכים לעשות כמה שינויים במנגנון זיהוי כתב היד, עקב תביעות משפטיות, אבל פיצו על כך בממשק עוד יותר טוב, במקביל נוצרו, על יד אנשים פרטיים, כמה תוספים קטנים וחכמים ששיפרו את מנגנון זיהוי כתב היד לרמות מופלאות, אני, למשל, כתבתי בתקופה זו על הפאלם יותר מהר מכפי שאני כותב בעט על נייר !! בכל גילגוליה היתה העברית של הפאלם יציבה, כמו בעצם כל דבר בפאלם. ההיסטוריה של העברית לפוקט "קצת" שונה, והיא מתאימה לכל ההסטוריה של הפוקט, כמו שניסו לקחת את ה Windows הענק ולצמצם אותו למימדי הפוקט, כך עשו גם לתמיכה בעברית, עם הרבה הערכה למאמצים של החברות שעשו זאת, הן היו צריכות להתאים את התמיכה העברית למערכת הפעלה ענקית ומסורבלת שעברה עוד כמה מוטאציות בלתי אפשריות, ואפילו ששתי החברות שאני מכיר באמת עשו מעל ומעבר בפיתוח ממשק ידידותי ונעים לעין זה עוד רחוק מהיציבות של העברית בפאלם.

2cookie

New member
ב-2003\2003SE היתה עברית מצוינת

המערכת הזו חיה הרבה זמן ואיירון\PDAC הצליחו להביא את התמיכה העברית לרמה כמעט מושלמת לדעתי. ב-WM5 העברית בסדר גם כן, למרות שבתחילת הדרך דיווחו על האטה, רוב הבעיות האלו נפתרו. ב-WM6 עדיין מוקדם מדי לקבוע מה יהיה בעוד כמה חודשים שזה הטווח הסביר, אבל ממה שראיתי בינתיים (תמיכה עברית בגירסת BETA על HTC CAVALIER) התמיכה ממשיכה להשתפר.

למעלה