עיברייייי

matanky1

New member
עיברייייי

וואי כל מי שיש לו תמונות של עיברי וברורות בבקשהה אני פשוט חולה על הבן אדם הזה!!!!!!!!!!!! איזה שירים!!! איזה הופעה!!! אני במקרה גר בחיפה וגם הלכתי לקוקה קולה ופשוט שמעתי אותו ונדהמתי אני לא יודע בן אדם כזה מושלם!!! בקיצור למי שיש תמונות ברורות שלו לא משנה מאיפה שלחו לי לפחות קישורים לאתרים... הנה האייסיקיו ----> 211364381 והנה המסן ------> [email protected] אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי !!! מתן

Naych

New member
מתן בחור יקר ../images/Emo13.gif

קודם כל, כן עברי זמר בהחלט מוכשר, לא סתם הוא נחשב בין היותר טובים בארץ
ואני שמח שנהנית בהופעה בקוקה קולה. עכשיו, בכל פורום בתפוז יש אלבומים ובהם לרוב תמונות של נושא הפורום.. משמע... גם לנו יש אלבום!
אני מזמין אותך להיכנס אליו ולרפרף קצת בתמונות. ועכשיו אם להיות מדוייקים, כותבים עברי, בלי הי'.. ככה לפחות הוא מאיית את השם שלו
שנה טובה וחג שמח!

matanky1

New member
סבבה

שנה טובה ומתוקה גם לך !!! מתוקה עם עבריי :D ראית לא עשיתי עם י' חחחחחחחחחחחח תגיד יש באתר לו לוח הופעות או איפה שהוא? כדי לדעת מתי הוא מופיע בצפון
חחח חולה עלייווווווו!! עברי לידר --------- > כי יש מלאכים בעולם !!!

Naych

New member
חייב להודות..

שהרבה זמן לא ראיתי התלהבות כמו שלך בקשר אליו
כן, יש גם באתר שלו לוח הופעות וגם פה. בסרגל הכחול למעלה כאן בדף הפורום יש כפתור "לוח אירועים" ובאתר שלו (זה שבעברית) בסרגל למעלה יש כפתור שכתוב בו "הופעות"

DuLcE NeTa

New member
../images/Emo207.gif

אממממ מישו יודע כמה עולה כרטיס להופעה של עברי ב26/10 באשקלון? אוף אני רוצה ללכת. תודה מראש. נטע.

matanky1

New member
באסהה

אולי אני יצליח לבוא להופעה שלו אני חייב !!! וגם אולי אתם יודעים אם יש לו באתר שלו לוח הופעות איפה הוא מופיע ומתי?! מתן

למעלה