עיבודים!

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

noosh

New member
עיבודים!

אני בדיוק בדרכי לפסטיבל האירי, ותהיתי לעצמי, סתם בשעשוע, איך היו נשמעים עיבודים איריים לשירים של טורי (זה די גרם לי לצחוק). אז תהיתי - מישהו מכם פעם חשב על עיבוד סגנוני כלשהו שהיה מתאים לשיר או לאלבום של טורי? נגיד, עיבוד של תזמורת לאיזה אלבום? או להפך, משהו שלדעתכם הכי לא היה מתאים לה והיה יכול להיות פארודיה מעולה?

רעוּת

New member
חחח האסוציאציה הראשונה שהיתה לי-

לביצוע לא מתאים: ביצוע כסאחיסטי למי אנד א גאן. אה, כן, טורי כבר עשתה את זה

Alnilam

New member
נגיד, רביעיית מיתרים?

נתקלתי בדיסק הזה, מקורי, בניו-יורק. אבל הוא עלה הרבה ולא הכרתי אותו, ולכן לא נקנה. בדיעבד - הוא לא באמת שווה הרבה, אבל מעניין להקשיב לו מדי פעם. אני חושב שטורי היא היחידה שאני אוהב עיבודים שלה לשירים שלה. [וגם - לא את כולם. אבל FTCH, שהעיבודים בו הם כנראה החלק הכי מושקע, הוא האהוב עליי]. אני חושב שיהיה נורא מעניין לשמוע להקת מטאל שרה שיר של טורי. נגיד, את ג'ופיטר. או את ווינטר. זה יהיה משהו שהייתי נורא מתעניין לשמוע. Alnilam

רעוּת

New member
וואי אני חייבת לשלוח לך משהו ../images/Emo6.gif

יש להקה שקוראים לה the pimps והם עושים גרסת מטאל, או משהו זוועתי כזה, ל-iieee. אם אתה מזוכיסט מספיק, אתה יודע איפה למצוא אותי |שרמנט| וגל
שקט
זה לא מצחיק מה שהם עשו לשיר

חשבתי רק על איבודים של מקהלה לפיונה אפל

נגיד לגט גון LOL דווקא יכל להיות שיא מגניב [סתם, היה לי צורך לספר על זה למישו
] וטורי.. אני אחשוב על זה

צביון

New member
אומנם לא קשה לאבד מקהלה בתוך

גופה הכה-לא-צר של פיונה[צד אחד שבי אומרת-'בולמית כושלת שהדבר היחידי שהיא צלחה בו, הוא להרוס את מיתרי הקול של עצמה', והאילו הצד השני אומר-'Shutup, sexy'], אך אני לא מוצא סיבה מספיק טובה בשביל לעשות זאת. אבל, צביון אומר-אולי, אם היא תשמין ותחזור להקיא[או שאולי היא אף פעם לא הפסיקה] היא תוציא דיסק א לה טידל, ולא EM. צביון אוהב שגל מלטפת אותו אל מתחת השריון, ושרה לו את IIEEE, גרסת הPimps.

אדיוט. נועה אמרה שכשעצבניים כותבים עם שגיאות.

ואם אני אפרט יותר נועה תהרוג אותי.

למעלה