עטר בשישי בגאון

עטר בשישי בגאון

ראובן עטר נמצא בתכנית בגלל הגול שהוא כבש נגד צרפת. התכנית על שנת 1993 והוא כבש את הגול ב-1994,אז למה הביאו אותו לתכנית של 1993? בלי שום קשר התכנית של יהורם גאון פשוט מדהימה! ממליצה בחום

TakTik

New member
הוא היה כוכב אצלנו בעונת 93 4 ../images/Emo13.gif

העונה הגדולה שלא הפסדנו משחק.... התוכנית של יהורם גאון מדהימה אותך?...מוזר...אותי היא לא ממש מדהימה... יותר מרדימה

אתה צודק!!!../images/Emo9.gif

לא יודעת למה תמיד חשבתי שהמשחק היה באפריל 94,אין לי מושג למה חשבתי כך,ועכשיו אני רואה אוקטובר 93. טוב שהיתה התכנית של יהורם גאון אחרת הייתי ממשיכה לחשוב שהמשחק היה ב-94. אני בחיים לא אשכח את המשחק הזה,כל גול צרחתי מרוב שמחה (איך לא...) ואני בטוחה שאני לא היחידה.

O n y X

New member
אני אשמח לשיחזור של המשחק הזה

ביום רביעי בפאלרמו

כל אחד מקווה

אבל לפי איך שאנחנו נראים בזמן האחרון ואיך שהם היו מול מלטה קצת קשה לחלום על דבר כזה למרות שהוכחנו כבר ליראות שהכל אפשרי

O n y X

New member
ההגנה שיחקה טוב בשבת

חוץ מהדקה ה-60. כל ההגנה זה בעצם מכבי חיפה+טל בן חיים. הבעיה הייתה ההתקפה (באדיר יזכה בתואר מחמיצן השנה, כנראה) ואם הם יצליחו לשפר את ההתקפה הכל אפשרי. ואם קטן יכל להבקיע לבארטז בין הרגליים, גם תורג'מן יכול (לא כל כך משנה שזה יהיה בין הרגליים, העיקר שיהיה בין הקורות, בתוך הרשת)

כל השחקנים ששיחקו במשחק

(נבחרת ישראל) חוץ משלושה שחקנים,יש או היה להם קשר למכבי חיפה.

O n y X

New member
היום בטלוויזיה!

ערוץ בריזה שעה:22:00 או 22:30 בטריבונה-יצחק שום מתארח, וגם שרף.
אם שמעתם ערב ספורט היום, אז אלון מזרחי התראיין שם והוציא הרבה משפטים אופיינים, שיהיה בריא.

O n y X

New member
לא יודעת אם ראיתם...

בכל מקרה פעם ראשונה שאני רואה את התוכנית הזאת רצוף(אבל ראיתי מהאמצע) אז שרף דיבר איזה שעה והכל במשפטים המוכרים שלו שהוא מיחזר "השפיץ של הנעל" "המאמן צודק גם אם הוא לא צודק" וכו' השאר היה די בסדר...

למעלה