עטרה שלום!

tamarfts

New member
עטרה שלום!

צירפתי מכתב אלייך בכתב ידי, ובו אני שוטחת בפנייך את הבעיה שלי. אני מקווה שכותבי הפורום ואת תתייחסו אליו ברצינות ותענו לי במהירות האפשרית. תודה רבה, תמר

עטרה ב ט

New member
הכתב שלך מוזר ביותר !

מסתבר שאת כותבת לאורך השורה ולא לרוחב, ואפילו לא כמו בסינית המקורית לא מלמעלה למטה, אלא מלמטה למעלה. אני מאוד סקרנית לדעת איך את מחזיקה את הדף !
להווי ברור וגלוי הדבר, שמי שכותב בצורה כל כך לא שגרתית לבטח לא יחזיק מעמד במסגרות שמרניות ועליו לעזוב לאלתר ובדיעבד ולעבור לאקסטרני !
כמו כן, סביר להניח שגם בנוגע לאהבה ימצא את עצמו במים סוערים עם הראש למטה ודי לחכימא בחצי עבודה
. כל קשר בין ניתוח זה לבין המציאות על אחריות הקוראת בלבד
.

tamarfts

New member
תודה רבה על הרצינות..

באמת, חשבתי שזה פורום יותר רציני! שטחתי בפניכם בעיה שמטרידה אותי, וציפיתי לניתוח בהתאם...

עטרה ב ט

New member
הי הי הי no offence

לא התכוונתי לפגוע רק להתבדח קמעא. אם תקראי את הודעת המנהל, תראי שאנחנו לא מנתחים כתבי יד שלא מוגשים לעיוננו בדרך שנוחה להסתכלות. הכתב שהצגת הוא גם הפוך בכיוון וגם גדול מדי ברזולוציה. אנא הקטיני אותו ל 300 פיקסלים בערך או 72 dpi כך שנראה אותו ביחס של 1:1 וגם סובבי אותו כך שנראה אותו בכיוון הנכון. כל תוכנה גראפית כמעט עושה את הדברים האלו, זה לא נורא קשה.

shonshon5

New member
עזבי רצינות.. אנחנו בחול המועד סכך

וחוצמיזה - בגילך אסור ממש מדאורייתא ללכת על כיוונים רציניים. איסור חמור. ובתור מי שנבחר ע"י העם לסדר את העניינים אחת ולתמיד - אז סידרתי לך את הכתב יד כשרות לציבור ועל מנת לסייע לעטרה ולשאר ידידינו המתאמצים לבצע ROTATE של 90 מעלות שמאלה עם הראש. ועכשיו, מכיוון שכבר אחרי חצות, כל מה שאגיד על התרשמותי מכתב היד יהיה לא אחראי בעליל, אז עדיף שאשתוק. רק אחת לי אליך - למה את רוצה לעזוב את האולפנה? הדשא של השכן ירוק יותר?

tamarfts

New member
תודה שונשון...

ולעטרה- עכשיו יש לך את הכתב כמו שרצית. אז אם את יכולה.. תודה!

אריק!

New member
אולי בגלל שהקונפליקטים בינה לבינם

הגיעו ( כמעט ) למצב בלתי אפשרי ? ואת הפצוצים אפשר לשמוע עד אולם הנוסעים בנתב"ג ( זה האולפנא ההיא ? ) ונסיים בפזמון הידוע: מאניאק הוא מניאק מה יש לדבר מניאק תמיד הוא הטוב ביותר. תמרוש, את יכולה לשתף אותנו בעוד כמה בטויים אופייניים מהווי האולפנא ? אריק.

עטרה ב ט

New member
כן, אכן כתב מקונפלקט........ ../images/Emo3.gif

טוב, רואים שקשה לך. ואני מבינה מזה למה קצת נלחצת שלא ענינו בהתחלה. נראה לי שאחד הדברים שמלחיצים אותך זה שהצעד שאת הולכת לעשות, נראה לך ממש לא מקובל וזה קשה לך ללכת בדרך לא מקובלת. מצד שני את מרגישה שהגיעו מים עד נפש. מה צפוי לך אני לא יכולה להגיד, זה לא בתחום אחריותי, זה תשאלי את ההוא שם למעלה
. אני חושבת שאם תלכי לאקסטרני תצטרכי להתמודד עם הרבה דברים חדשים ושזה יהיה לך נורא קשה. תצטרכי למצוא לעצמך את הדרך שלך, וכל החינוך שקיבלת זה משהו שתצטרכי להמשיך אתו לבד. את, למרות המתחים שלך, כן אדם שצריך את המסגרת ואת החינוך, ובלי זה יכול להיות שתרגישי קצת אבודה. מצד אחד זה הזדמנות נהדרת לגלות מי את ומה מתאים לך, כי ברור ששמה שיש לך היום לא מצליח להתאים לך. מצד שני זה הולך להיות לך נורא קשה. ואת קצת צעירה מדי בשביל זה. אין אופציית ביניים ? בית ספר אחר, אבל עדיין דתי ? ולמרות שקשה לך בבית (נראה לי ככה) אז לא פנימיה. בדיוק מאותה הסיבה. את עדיין צריכה מסגרת (גם אם את רבה אתה). יש עוד משהו: בין בתי הספר האקסטרניים, יש כאלו עם משמעת מאוד גבוהה (שזה טוב לך אני חושבת). הבעיה היא לא עם הלימודים. את תצליחי עם הלימודים ברגע שקצת תירגעי. הבעיה היא סוג האוכלוסיה שתיתקלי בה. אני חושבת שאת עדיין לא מספיק מוגנת ומבושלת עם עצמך כדי לעמוד בזה בצורה טובה. קשה להמשיך לשמור מצוות במצב כזה וקשה שלא. קשה ליצור קשרים ושוב, קשה שלא. זה הולך להיות מצב מורכב שאני חושבת שכרגע את לא פנויה לו. מצד שני חייבים לעשות משהו עם המתחים האלה שלך. לא רק מתחים גם בעסה די נרחבת. האמת היא שקשה לי לעזור לך על רגל אחת, כדאי לך להתייעץ עם מישהו שאת סומכת עליו ונמצא קרוב אלייך. לא אחד מההורים. ועוד משהו, אני חושבת שאת צריכה לעשות גם משהו גופני. איזה סוג של תנועה. אם את רוצה יותר פירוט, תפני אלי במייל או במסרים. בהצלחה
.

tamarfts

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

אני שמחה להודיע שהסתדר לי העניין עם הביצפר! אני נשארת באולפנה, אבל הגעתי להסכם עם הרב (המנהל של הביצפר), הסכם שיקל עליי.. תודה רבה עטרה! נשמור על קשר במסרים

למעלה