עטרה ואריק ושות´..

arielle1

New member
עטרה ואריק ושות´..

עברו שמועות שהאבחנות שלכם די קולעות...

עטרה ב ט

New member
אולי מצב רוח טוב, אבל גם עוקצנות

או ציניות או משהו מחודד מהסוג הזה. את בחורה שבדרך כלל הולכת בתלם "ילדה טובה" כזאת, בהתנהגות השוטפת ואת גם מאוד מאורגנת עם עצמך יודעת לאן את הולכת ומתי וככה. חוצמיזה יש גם יצירתיות מסוימת, אולי בעיקר במחשבה אם כי יתכן שגם בידיים. בכל זאת הדבר שהכי בולט לי זה כמה את קשה. קשה לך להתגמש, יש לך הרגלים או מחשבות או עקרונות מאוד יציבים, את לא נכנעת ללחצים ומתעקשת על שלך, זה אמנם בא בצורה של שנינות ולא בצורה של ריבים, אבל את נשארת סגורה בעמדתך. אולי זה עכשיו, כי אם עברת פרידה אולי את מגינה על עצמך ככה ואז זה זמני. שיהיה לך אחלה חופש
.

arielle1

New member
הבוקר שאחרי...

אז זהו אתמול אכן היה לי מצב רוח טוב, אולי ראו את זה בכתב. נראה לי שהקשר שליווה אותי בשנים האחרונות השפיע על העיצוב הסופי שלי כלפי העולם ובפיתוח תכונות האופי. ניתן לקשר השלכות של העניין בכתב? אם מדברים על "ארגון", אפשר לראות אפשריות לכיוונים מקצועיים מובהקים יותר או פחות? ( אני נמצאת בתקופה שצריך להתקבע על עיסוק, זה קורה מתי שהוא ) טוב המצב רוח קצת פחות ממוקד היום ( שלוש שעות שינה ) אז אני לא אנסה להצחיק:) ונסיים בהודאה: יש לי עוד מה ללמוד בתחום העלאת קבצים ושאר פלאי הטכנולוגיה... תודה על ההתייחסות!

arielle1

New member
ושוב אנחנו כאן..

בא לכם להתייחס אלי? (מבלי לנג´ס יותר מדי )

אריק!

New member
היי. אני עם מחשב חליפי לאחר שההוא

התקלקל ולא יכול לראות את הקובץ בצורה זו. אם תסרקי jpg אוכל להתייחס. אריק.

arielle1

New member
לאריק שלום!

לאחר מאמצים רבים, דם יזע ודמעות, הצלחתי בכוחות משותפים ודיבוק חברים להעלות את כתב ידי בצורה הראויה. אשמח אם תתייחס.

אריק!

New member
היי אריאלה, ד"ש לחברות הטובות.

כמה התרשמויות. את נראית לי טפוס מעשי פרקטי, כזו שבוחנת את המציאות פחות דרך דמיון ורגשות ויותר דרך פרמטרים של נחיצות וממשות, הגיון וסבירות. את מגלה מדה מסויימת של התלהבות, התחשבות, התענינות ואמפאתיה חבריים, ואף עוזרת מתוך החלטה ובחירה. לא תחת לחץ. יחד עם זאת, את לא נותנת לרשמים והצהרות לבלבל ולהסיט אותך מעובדות ועיקר. את יודעת להבטיח את ענינך ועקרון הסימטריה, ובלית ברירה נוקטת קו זהיר וחשדני יותר, מקשיחה עמדות. יש התנגדויות לזהות הטבעית, התמרדות כנגד תפקידים מסורתיים, תוויות וציפיות שתהיי כזו או כזו. ייחודך עשוי להיות שונה ויוצא דופן. בשל רגישות יתר לענין תיתכן גלישה ךעקשנות ומאבק כוח, ענין עקרוני, נגד נסיונות תמרון ודיפלומטיה, נגד עמדה רכרוכית מפוייסת. כעס אולי גם נטירה על הפרת שותפות/מאחורי הגב. סארקאזם אלגנטי כדרך לבטא/להמחיש מחאה והתנגדות למצב נתון, אי שביעות רצון, קושי להסתגל או אי רצון להגמיש שכן הגמשה כאן פרושה חולשה/התקפלות. זהו להערב. מקצוע מתאים ? אם יהיה לי רעיון אכתוב לך. להשתמע. אריק.

ליטן א

New member
אהלן אריאלה

חזרתי עכשיו ממשחק כדורסל מתיש, ניצחנו (איך לא..
), וגם חזר לי האינטרנט אחרי יומיים של הפסקות חשמל שניתקו את האינטרנט בכל המושב.. אז בחרתי, אקראית, בכתב היד שלך.. דווקא כתב יד אופטימי כזה במבט ראשוני, מאוד כיפי ומאושר.. השורות העולות שלך, הכתב נוטה במידה לצד ימין, מאוד אנרגטי (לכאורה) מעידות על זה די בבירור.. אבל אח"כ, בבדיקה קצת יותר מדוקדקת, הבחנתי בשורות המתחסרות שלך מצד ימין, באותיות הנעצרות שלך (שנגמרות בבת אחת..) ובאותיות העגולות בתמיכה.. כאילו הכל "בלוף", כפי שאמרה עטרה... את שמה לך (יותר מדי?) מעצורים, מחמירה עם עצמך וכן הלאה.. זהו, לבינתיים.. אולי נוסיף משהו בהמשך... פשוט, כל כך התלהבתי מזה שחזר האינטרנט (אחרי יומיים בלי), אז ישר ניגשתי לעשות משהו.. אני מזכיר לך שאני לא גרפולוג מוסמך, ורק בתחילת הדרך..מצפה לפידבק ממך.. המשך יום מוצלח לכולם ליטן

arielle1

New member
פידבק!

נראה לי שאני די מסכימה עם הניתוח. אני מנסה לשדר קלילות ועסקים כרגיל בדרך כלל, ומשתדלת לגבש לעצמי מחשבות חיוביות ופרודקטיביות. כן, יש כבדות וחוסר ספונטניות ביציאה לעולם, חוסר זרימה וכו´. אפשר לתלות את זה בנסיבות החיים שאיפיינו אותי בשנים האחרונות. השאלה היא האם זה רק ההיסטוריה האישית שנהייתה כבר חלק ממני, או שמא זה אופי בסיסי או סוג של דואליות בין פנים/ חוץ, או שבאמת הכל "בלוף"? טוב אני צריכה לרוץ למשחק כדורסל.. (הטובים תמיד מנצחים) תודה!

למעלה