עטיפת מוצר קטן

omer361

New member
עטיפת מוצר קטן

האם זה בסדר, רציני לשלוח מוצר קטן בעטיפה בעצם של דף A4? את המוצר אני עוטף בנייר דבק, ועוטף אותו בדף A4 ומקפל, בסוף יוצא ריבוע של 10X10 ס"מ. מה אתם אומרים על "השיטה" האם גם אתם משתמשים ככה? לא כדאי להשתמש? חוסך הרבה עליות וגם נוח לתפעול..

noam weissman

New member
ממש לא !!!

חוסך עלויות ?.. ממש לא רציני... אם היית מקבל ממישהו חבילה או מעטפה כזאת הום מייד היית חושב שהמוכר רציני ? יש סיכוי טוב שתקבל דרוג מאוד נמוך על חוסר מקצועיות. זה מתכון בטוח להיזרק מאיבי. קונים מעטפות נורמאליות וכו... ריבוע של 10X10 זה קטן מאוד ויש סיכוי גדול שזה ילך לאיבוד. גם תפסיד כסף כי תצטרך לתת זיכוי למוצר שלא הגיע ואם תמשיך ככה גם השליליים יגיעו... 100 מעטפות קטנות מרופדות בדואר פחות משקל למעטפה.

nordinho

New member
לא בהכרח

כבר קיבלתי מוצרים ממוכרים שהיו עטופים רק בנייר סלוטייפ ובפנים היה קלקר - זה לא גרם לי לתת להם פידבק נמוך... מה שכן אפשר לעשות הוא לקפך את הנייר הרגיל לעטפה - לגזור קצת ולהדביק בצדדים ואת המוצר עצמו בכל זאת לעטוף בנייר פצפצים אם יש אפילו סיכוי קלוש שמשהו יקרה לו.

omer361

New member
תודה, מסכים איתך..

אני עדיין לא השתמשתי בצורת שליחה הזאת, רציתי לראות מה חושבים פה בפורום. תודה !

lilo4

New member
אני לא בטוחה שזה יחסוך עלויות

אם אני לא טועה, אם תשלח מוצר כזה נחשב מבחינת הדואר בתור "דבר דואר חריג", בגלל הצורה שלו- ועל זה הם גובים תוספת של כסף. יש מצב שזה אפילו יצא יותר יקר מלשלוח במעטפת פצפצים

למעלה