עטיפות אלבומים

river man

New member
עטיפות אלבומים

כל אחד בוחר עד חמש מהעטיפות האהובות עליו, ואלה שלי: caravan - in the land of the grey & pink henry cow - unrest godspeed you black emporer! - slow riot for new zero kanada arzachel - azrachel daevid allen - banana moon

noosh

New member
העטיפות שלי:

Moody Blues - Days of Future Passed כי היא מורכבת נורא, ותמיד אפשר למצוא בה דברים חדשים שלא ראית שם קודם... Jethro Tull - Thick as a Brick רעיון מעולה! הכתבות האלה, שנראות כאילו הן באמת לקוחות מאיזה מקומון אנגלי... בהתחלה אפילו חשבתי שמדובר פה בסיפור אמיתי
Caravan - In the Land of Grey and Pink ורוד, ניד איי סיי מור?
King Crimson - In the Court of the Crimson King כי אי אפשר בלי העטיפה הכי מוכרת שיש (חוץ מהמנסרה, אולי) Genesis - Selling England by the Pound העטיפה פשוט מעבירה את הציניות הקלילה של האלבום...

TAZ!

New member
עטיפות של ממתקים...

פינק פלויד - הצד האפל = כאילו, איך לא? The Who - טומי = אחת העטיפות הכי מדהימות שאני מכיר, שנעשתה ברוחו של הצייר הגאון מוריץ אשר. קינג קרימזון - ליזארד = לא מת על האלבום אבל אוהב ת'עטיפה. Queen - A Night At The Opera = פשוט ויפה. (כנ"ל לגבי A Day At The Races שהוא בעצם אותו עיקרון רק על רקע שחור.) הביטלס - סרג'נט פפר = ואני לא חושב שאני צריך להוסיף... וסילחו לי אם אני יותר מדי צפוי...

מורנא007

New member
עטיפות אלבומים

האטפילד והצפון - (ההוא עם האורגיה בשמים) סטיב הקאט - voyage of the acolyte jethro tull - thick as a brick ממשהו מינימלסטי: Asia Minor - Crossing the lineGe Genesis - Nursery Cryme

למעלה