אני מחפשת עט דיגיטלית (לשימוש עסקי-לא ביתי) ומתלבטת איזה חברה עדיפה , איזה גודל של משטח עבודה ומה טווח המחירים הסביר לזה? ובנוסף-איך אפשר למצוא דילים לחבילות משולבות של תוכנות פוטושופ פריהנד וקורל דרו/פיינטר? תודה
שימוש עסקי יכול להיות הרבה דברים. אם תפרטי יותר אני אולי יוכל לענות לך על השאלה. החבילה היחידה שאני מכיר הינה החבילה של Adobe Creative Suite שמכילה את: Photoshop Image Ready Illustrator Indesign GoLive .. אני בספק אם תמצאי חבילות של Adobe בקומבינציה עם תוכנות של Macromedia... אחרי הכל הן חברות מתחרות.
העסק הוא משרד פרסום חדש שנפתח. עומד לצאת דרכו גם עיתון מקומי. יש צורך בעט ביחוד בשביל ליצור פונטים מקוריים ע"י ציור ישירות ולא סריקה וכו'. ובקשר לתוכנות-איך אני יכולה להשיג אותם בכלל? מי הם הספקים? ת-ו-ד-ה
וואקום אינטואוס A5 הוא הלוח בשבילך. הוא נמכר ע"י חברת אריג'נט - www.arigent.co.il לגבי יתר התוכנות יש את קראט שמוכרים תוכנות של אדובי- www.karatsoft.co.il
בשביל שימושים כל כך פשוטים לוח של Aiptek יעשה את העבודה מעל ומעבר. הוא עולה רבע מהמחיר של Wacom. קניתי את הלוח שלי דרך plonter.co.il אבל אולי יהיה אפשר להשיג אותו במקומות אחרים.