עטים דיגיטלים

Darakan

New member
עטים דיגיטלים

אני מחפש לקנות עט דיגיטלי עם חיבור USB, במחיר לא יקר מדי (עד 300-400 שקל), שיפעל בתוכנות של Macromedia ו-Photoshop. מישהו יכול להמליץ לי על עט שכזה?

HackMachine

New member
Aiptek 12000U

אני משתמש בו. אגב כל העטים (הנפוצים) תומכים בכל התוכנות הגרפיות. אם אני לא טועה יש סטנדרט לדברים האלה.

Darakan

New member
מה ההבדל בינו לבין ה-6000U

הסתכלתי במפרט של שניהם, ולא ראיתי הבדל משמעותי, חוץ מהמחיר.

HackMachine

New member
גודל

ה- 12000U הוא בגודל A4 בעוד שה- 6000U מאוד קטן (לא זוכר ממש את המידות).

Benten

New member
מנצל"שת

אני מחפשת עט דיגיטלית (לשימוש עסקי-לא ביתי) ומתלבטת איזה חברה עדיפה , איזה גודל של משטח עבודה ומה טווח המחירים הסביר לזה? ובנוסף-איך אפשר למצוא דילים לחבילות משולבות של תוכנות פוטושופ פריהנד וקורל דרו/פיינטר? תודה

HackMachine

New member
מה זאת אומרת "שימוש עסקי"?

שימוש עסקי יכול להיות הרבה דברים. אם תפרטי יותר אני אולי יוכל לענות לך על השאלה. החבילה היחידה שאני מכיר הינה החבילה של Adobe Creative Suite שמכילה את: Photoshop Image Ready Illustrator Indesign GoLive .. אני בספק אם תמצאי חבילות של Adobe בקומבינציה עם תוכנות של Macromedia... אחרי הכל הן חברות מתחרות.

Benten

New member
עסקי

העסק הוא משרד פרסום חדש שנפתח. עומד לצאת דרכו גם עיתון מקומי. יש צורך בעט ביחוד בשביל ליצור פונטים מקוריים ע"י ציור ישירות ולא סריקה וכו'. ובקשר לתוכנות-איך אני יכולה להשיג אותם בכלל? מי הם הספקים? ת-ו-ד-ה

preacher

New member
אם כך

וואקום אינטואוס A5 הוא הלוח בשבילך. הוא נמכר ע"י חברת אריג'נט - www.arigent.co.il לגבי יתר התוכנות יש את קראט שמוכרים תוכנות של אדובי- www.karatsoft.co.il

HackMachine

New member
אני דווקא לא מסכים

בשביל שימושים כל כך פשוטים לוח של Aiptek יעשה את העבודה מעל ומעבר. הוא עולה רבע מהמחיר של Wacom. קניתי את הלוח שלי דרך plonter.co.il אבל אולי יהיה אפשר להשיג אותו במקומות אחרים.

HackMachine

New member
בסביבות ה 400 ש"ח

זה היה מתי שאני קניתי אותו. אני לא מכיר את המחיר העדכני.

HackMachine

New member
שטח ציור A4

ולא ממש. וואקום הכי קטן עולה 500-600 + לדעתי הכי גרוע זה לקנות לוח ציור קטן. הם פחות מדוייקים אם אתה רוצה לצייר משהו גדול.

למעלה