עז תלם מבשל (שוב)

XDDDDDDDDD../images/Emo29.gif

הרג אותי בסוף עם איציק

Yggdrasil19

New member
דווקא אני לא נקרעתי מזה

סך הכל איציק הופיע בסוף הסרטון. הוא לא עשה חיקוי של עצמו או משהו כזה (ואוי, איך שאפשר לעשות חיקויים של איציק...)

שירי116

New member
../images/Emo28.gifדי, הוא בכלל לא חנון! ../images/Emo99.gif

חח איזה קטע, בדיוק היום הכנתי ספגטי. רק בלי כבד עוף
או קשיו
בררר
ובלי פטרוזיליה
תודה! ^^

שוניב

New member
ממש לא חנון

הוא כבר לא מגדיר את עצמו כחנון. משנייה שהוא יצא מהוילה הוא אמר שהוא כבר לא חנון. למרות חנון יכול לדעת לבשל. זה חנון אידאלי, חנון בשלן. חח באמת היה מצחיק עם איציק בסוף. מה זה הוידאו הזה?

שירי116

New member
../images/Emo28.gifחח בלי קשר לבישול :)

חח זה באמת תחום עניין שיכול להיות לכל אחד... הוא כזה חתיך אניוואי וכל השאר

falfilu8888

New member
אני משתמש בפטרוזיליה כשאני מבשל פסטה.

אני לא אוהב בזיליקום ואני שם את זה במקום בזיליקום. אני אוהב לאכול אגוזי קשיו אבל אף פעם לא בישלתי עם אגוזי קשיו. זה ניראה לי יותר מתאים לאורז. אגוזי קשיו טעימים ובטח מוסיפים קריספיות, אז ניראה לי רעיון סביר. אולי אפשר גם פירורי לחם בשביל הקריספיות. בשר בקר טחון ניראה לי יותר מתאים לפסטה מאשר עוף וכבדים של עוף אבל לא טעמתי אז אני לא יכול לשפוט.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאני בכללי לא אוהבת פטרוזיליה :)

אני שונאת את הטעם של זה, הוא הורס הכל
ואגוזי קשיו זה אכן טעים אבל לדעתי לשלב את זה עם פסטה זה פשוט יוצא זוועה (נו מה אני אעשה, אני אוהבת את הפסטה או האורז או כל דבר בלי ירקות או משהו מיותר עליו, אולי רק רסק עגבניות או שמן בשביל הטעם) וכבד עוף גמאני לא טעמתי אבל זה מגעיל אותי... במקום כל מה שהוא שם זה היה יכול להיות מזה טעים עם פטריות
חח וגם היום אכלתי ספגטי אבל עם קצת שמן ורסק עגבניות
יאמי! :p אבל כל אחד וטעמו שלו ;)

falfilu8888

New member
אני עושה רוטב כזה :

אני מחמם על אש נמוכה : שמן, רסק עגבניות "פרי טעים" ועגבניות שרי טחונים שאני מסנן מהם את הקליפה. במחבת שניה אני מטגן בצל ומוסיף את הבצל לרוטב וגם קצת פילפל שחור וקצת פטרוזיליה כי לי זה כן טעים. יש באינטרנט מיליון ואחד מתכונים אבל אני מתעצל לבשל. אני משאיר את זה לאימא שלי.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifחח גמאני מתעצלת לבשל ^^

בעצם אני מתעצלת מכל דבר P: אני די בררנית, לא אוהבת שמוסיפים כל מיני ירקות על הדגנים (פתיתים חיטה או מה שזה לא יהיה
). אבל ירקות טריים בסלט זה טעייםם
ובצל מטוגן אני גם לא אוהבת O: רוב האנשים כן אוהבים דברים כאלה :]] חח ואבא שלי יודעל עשות דברים טעימים אבל כבר אמרתי לא שאם הוא עושה את זה לי שלא יוסיף לי בצל או משהו בסגנון אחרת אני לא אוהב! חח.. הכי כיף להכין עוגת שוקולד

falfilu8888

New member
תודה רבה.

מעניין מתי זה צולם ? ובשביל מי זה צולם ? לא הבנתי אם איציק היה אצלו בבית או שהסירטון עם איציק צולם בנפרד במקום אחר ובזמן אחר ? חבל שהוא לא הזמין את שחר, כי ניראה לי ששחר הכי אוהב לאכול מבין כול החנונים. אני זוכר שהיה רשום בכתבה ב NRG הוא אוהב מוזיקה אירית ואם אני לא טועה היתה מוזיקה אירית ברקע.

למעלה