|עזר יש כאן גם כאלה שוחכים כמוני מעכשיו להרגע

זורחת1

New member
|עזר יש כאן גם כאלה שוחכים כמוני מעכשיו להרגע

אני מטופלת בבריאות הנפש שנתיים במעון ך הכל בשביל קבוצות תמיכה . אני מקבלת כדורים פלוטין 20 מליגרם פעמיים ביום . למיקטל 2 ביום . וכדורים לדלקת פרקים פלקוניל .אטופן ליפעמים 3-2 ביום .חוצה פולית 1 בשבוע . אביטרקסאט לדלקת פרקים פעם בשבוע . אני נעזרכת עם מישהי וכל מה שאני צריכה לעשות זה לרשום על מנת לזכור. הזיכרון שלי היה מצויין .בתקופה אחרונה אני שוחכצ עכשיו אני יכניס דבר למקרר . ואחרי שניה לא זכרתי שהכנסתי למקרר. אני נוגעת בפתק מיסמך .אחרי שניה לא יודעת מה היה כתוב. אני צריכה לרשום מה יש לי במקרר .או מה הכנתי אוכל להיום .האים זאת תופעה ידועה . ממה זה קיים האים השק בפיזי ונפשי שמפריע לי לזיכרון. כי אני לא רגועה וכל הזמן אני במחשבות איך להתנהג עם הבעל איך להיתנהג עם הבנות.אני פשוט לא חושבת בכלל על מה שעושה. לא מודעת מה מדברת סתם שולפת מהפה .ליפעמים היתחלתי לדבר דיבור לא נכון או גימגום מעט מעט .או אפילו שימות אנשים ליפעמים ברוח לי מהראש .מה קורה לי . אני מרגישה שאני מתנהגת כמו ילדה קטנה.אני מאבדת את השליטה חהיות אימא

זריחה כנסי חמודה

היתי מציעה לך שיעשו לך בדיקה של אלצהימר לא ניראה לי שזה קורה לך בגלל הכדורים הסימטומים שאת מספרת הם סימפטומים של התחלת אלצהימר שווה לעשות את הבדיקה אפילו לשלול אלצהימר ספרי לרופא המטפל שלך או לעובדת הסוציאלית ואני מאמינה שיבדקו אותך

זורחת1

New member
האמת מיזמן זה היה בזיכרון אבל חשבתי

שזה שייך למצב ל חרדה או מהדיכאון . אבל אז אמרתי לרופאה לפני כמה חודשים ואמרה לי שנתחיל לתפקד ללכת כל יום .לרשום לקרוא .ואז היתחלתי לבכוונה להיכנס לפורום . לנסות להקליד שלא נישכח .כי ליפעמים אפילו אותיות לא או שגיעות איפו האותיות . שאני יודעת שיטה עיוורת בהקלדה . אז עכשיו מטעם משרד הבריאות ביקשו בדיקה של המוח סריקה .ועכשיו שהרופאה שמעה נתנה לי סיטי של המוח. ונירולוג .אני בת 44 סך הכל .אז רגע אין דבר כזה בגלל מצב נפשי .כי אני יודעת שנפשי יכול כל דבר לעשות. האמת בגלל דלקת פרקים והיתי מקבלת כדורים של כאבים גם לא הרגשתי כאבים בראש .עכשיו בגלל מחזור מזה כאבים. אני מפחדת אולי יש לי משהו במוח .כי משרד הבריאות רוצה לבדוק עם לא ניפגע לי משהו .זה דיכרון מעכשיו לעכשיו . דרך אגב איך בודקים בדיקת אלציימר .ידוע לי שברזל אין לי הרבה נמוך נמוך פריטין 17 בערך .זה כדוריות אדומות. אבל המוגלובים בסדר גמור .איזה שחכה יש למצב של חרדה או דיכאון .כי אני שומעת שיש הרבה ששוחכים . יכולים לעזור לי תודה רבה לכם

זורחת כנסי

בדיקת אלצהימר נעשת עי סיטי או MRI של המוח אפילו גם בא.ק.ג יש כול מיני אופציות אפילו בדיקה פשוטה של הפסיכיאטר לחזור כמות של מילים שהוא אומר פעולות חשבון בסיסיות מישפטים לא מסודרים ע"י תמונות יש הרבה שיטות חמודה ואין צורך שתיבדקי אימי חלה בפרקינסון כתוצאה גם מילקיחתתרופה אנטי פסיכוטית הרבה שנים אבל כול זה מיתגמד שאת חיה עם אמא שפויה מעל 30 שנה ויש סברה שאולי תחלי בפרקינסון או אלצהימר ידוע היום שאלצהימר פורץ גם בגיל 20 זאות לא יותר מחלה של אנשים בגיל הזהב יש היום יותר תרופות לעצירת המחלה מאשר לפרקינסון ויש מודעות גבוהה יותר למחלה מה שאת מתארת ומהידע הרופאי שלי המיקצועי אתה תסמינים של אלצהימר או פרקינסון שני המחלות האלה מתחילות ככה וסביר להניח שגם את חלית במחלה בגלל לקיחת תרופה אנטי פסיכוטית או דיכאונית כמו שאימי לקחה תמישיכי לידע אותנו כאן ואני יראה מה אני יכולה לעזור לך ולאן להפנות אותך על תותרי על הבדיקות יורת נכון הסריקות המוחיותשרוצים לעשות לך אין לך מה לדאוג חמודה יש הרבה אירגוני תמיכה מועדניות טיולים וכול מה שתרצי לחולי אלצהימר הלואי ותהיה מודעות ותמיכה ומחקרים כאלה לחולי פרקינסון

למעלה