עזרת המומחים

עזרת המומחים

בפורום: "שואה - הנצחה ותיעוד", חיפשנו את זהותה של ילדה בתמונה. גילינו את זהותה, אך ניסיתי ללא הצלחה ולמצוא אותה בארץ, אתם המומחים היקרים שעוזרים תמיד, אולי תדעו היכן היא מתגוררת, ומה הטלפון שלה, אודה לכם אם תשלוח לי במסר אישי את תשובתכם, כדי לשמור על הפרטיות שלה. תודה מראש.

ייקל עלינו מאוד אם תצרפי את דף העד

אשר מצאתם, כדי שנדע על מה מדובר. ברור שבחתימה של עטקא ישנו מידע רב-ערך כדי למצאה, וכיוון שהדף נמצא כבר - חבל להקשות עלינו בחיפושו מחדש. ארנון

ארנון

תודה על הרצון הטוב, כרגע אי אפשר להכנס לאתר של "יד ושם", אנסה שוב בהמשך. ניסיתי להתקשר לטלפון שהיה רשום בדף העד, אך אמרו לי שזו טעות במספר.

bilen

New member
נכנסתי כרגע לאתר בלי בעיה

כפי שדיווחנו כאן השבוע. המערכת לא יציבה, אבל פועלת בדרך כלל. לפי השם שרשום על התמונה - לא נמצא משהו רלבנטי בוילנה. אם תרשמי לפי איזה שם מצאתם - אנסה לעזור.

הנה הדף של אטקה שלנו

באתר 144 של בזק ישנה משפחת פלדמן באותה הכתובת בבני-ברק. האם התקשרת אליהם? ארנון

אכן התקשרתי, ואמרו שזו טעות

אני שולחת ביום א', את השרשור לכתובת שלהם, אולי בכ"ז יסכימו לעזור לי, אם הם באמת קשורים.

ייתכן והדירה שכורה, כך שתלוי מה את

שואלת בטלפון... שימי לב שב - 144 הטלפון רשום על שם פלדמן אחר, ולא על שם אטקה/אסתר. ארנון

bilen

New member
ארנון, ראה את הדף הזה

ייתכן שזה היה אח של האב, ניסן. שם האם : אטקה והוא מוילנה. הוא חי בארץ בשנות החמישים.

bilen

New member
נפלו במקרה על סיפור מרתק

ממה שהצלחתי להבין, ההורים נספו והיא הוחבאה ע"י המשרתת של המשפחה ואחרי המלחמה חזרה איתה לפולין וכנראה נמסרה חזרה. כשרושמים במערכת רק את המילה ניסן, בלי משפחה ובלי מקום - הטופס עולה. אם מוסיפים שם או מקום - לא מגיעים לשום תשובה. זה לא תקין !

מצאתי את גב' פלדמן

שוחחתי איתה בטלפון, ומסתבר ששינו את שמה כשהיא הגיעה לארץ. היא התרגשה מאד מהתכתובת בעינינה. ומוסרת לכם תודה רבה.

ruva

New member
המלצה!!

לשאול את דיירי הבית הותיקים. הרבה דיירים התחלפו. עד 1977 גרתי בבית סמוך: רח' טבריה 15 בני-ברק. אישית לא מכיר(לא זוכר) את הגברת.אני בטוח שלא פעם פגשתי אותה ברחוב(רחוב קטן). בהצלחה!!

למעלה