עזרת דחופה

עזרת דחופה../images/Emo70.gif

אז ככה... משום מה נזכרתי בתקופה שבה היו שתי דמויות בשם הופ ופיית' בהתחלה חשבתי אולי שזה בימי חיינו אבל כנראה שהתבלבלתי למישהו זכורה עלילה כלשהי עם דמויות בשם הופ ופיית'???

לא.. אני מכירה את הסדרה הופ ופיית'

משום מה אני זוכרת שידעתי שהופ ופיית' זה אותו דבר ובגלל זה קראו להן ככה... ואני לא מצליחה להיזכר בהתחלה חשבתי שככה קראו להופ כשהיא איבדה את הזכרון וניסתה לפתוח את הקופסא שאליס הביאה לה ואז נזכרתי שלא ואני ממשיכה לנסות ולא נזכרת

המפ, הרצתי חיפוש קצר בגוגל,

כאן ופה. אולי זה יועיל במשהו. תנסי לברר בעוד פורומים בתפוז, לאו דווקא של אופרות סבון. בהצלחה.

תודה רבההההההה!!!!

אבל משום מה אני זוכרת או בימי חיינו או ביפים והאמיצים מווווווזרררררר לי.. חח אבל תודה בכל אופן!!

S c a r l e t t

New member
בימי חיינו..

יש או לפחות היתה דמות בשם הופ, תנסי לשאול בפורום שם, לדעתי זה מה שאת מחפשת

אני יודעת אבל אני לא מחפשת על הופ

אני מחפשת על דמות בשם פיית' לא מתשוקות ואני זוכרת עלילה עם מישהי בשם פיית'

lightit

New member
אולי את מתכוונת

לפיית' שהיתה אחותה התאומה של קרוליין? (אבל השם האמיתי שלה היה קארן נדמה לי...)

Infinity AL

New member
אלוהים!!!!

כמה הסדרה הזאת תידרדר עד שיורידו אותה?? זה פשוט עלוב,הזוי, אידיוטי,צולע, מטומטם, משעמם ומחזורי!!! כאילו מה??? טיילור נחטפה ע"י נסיך מארץ לא ידועה וחזרה פתאום?? לברוק יש ילד בן 30 ותינוק?? איך?? איך היא נכנסת בקלות להיריון בגיל 50?? בקיצור להוריד מהמסך ומהררר

Guy K

New member
הלוואי שיורידו אותה מהמסך כבר!!

הגיע הזמן לבטל את היפים והאמיצים, ותודה לאינפיניטי הסופר אינטליגנט שהגיע דווקא לפורום היפים והאמיצים כדי להגיד את זה

Infinity AL

New member
אני בת../images/Emo6.gif

וציפיתי שלא תסכימו איתי, אתם בכל זאת הפורום של הסדרה..אתם לא אומרוים לאהוב אותה?

למעלה