עזרתכן!!!

מיטל 1986

New member
עזרתכן!!!

אני מנסה כבר שנתיים להיכנס להיריון לאחר 2 טיפולי ivf כושלים. רציתי לדעת האם מישהי שמעה על דיקור סיני או התנסתה?? אני כל הזמן רואה באינטרנט על טיפולים בדיקור סיני לנשים עם אנדמטריוזיס

liats80

New member
ניסיתי

לא התחברתי בכלל, אבל אני לא בעניין של מחטים... הייתי יושבת את ה 20 דקות-חצי שעה ובוכה. שנאתי את זה.
כן היה איזשהו שיפור בכאבי האנדו, אבל אולי זה מקרי. וזה לא הספיק כדיי לותר על ניתוח.
לטיפולים זה לא עזר לי. הטיפול המנצח שלי היה ללא דיקור.
יש מחקרים שטוענים שדיקור כן עוזר לפוריות ולהצלחת הטיפולים, אז אם את פחות רגישה ממני שווה לנסות.
בהצלחה!
ליאת.

tut77

New member
גם אני ניסיתי

הי מיטל,

אצלי היו מספר נסיונות, תחילה אצל מטפל שלא מתמחה בפריון ואנדו' ואכן לא הצליח.

וההריון הנוכחי עם מטפל במסגרת הכללית, שכן מבין ומתמחה בשני הדברים ואכן גם הצליח וגם הקל מאוד עד כמעט העלמות כאבי האנדו' שסבלתי מהמם ברמות... כשהגעתי אליו זה היה או ניסיון כמעט אחרון להרות (הייתי אחרי 35) או ללכת על ניתוח שממנו אני מפחדת.

היום אני לא מצטערת שהתחלתי אצלו, אני שבוע 26+ וכמו ליאת גם אני לא סובלת מחטים אבל פשוט העברתי את הזמן בקריאה ומנוחה...

שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה

שמיץ1

New member
גם אני...

ניסיתי דיקור אצל 3 מטפלים שונים (2 מהם מתעסקים בגניקולוגיה ופריון).
לא מפחדת ממחטים, אבל לי לא עזר בכלל. השיפור היחיד בכאב היה כזה שמושג גם ללא דיקור, מעצם השכיבה ללא תנועה, והוא היה רגעי בלבד.

שמיץ1

New member
זה לא אומר

שאין סיכוי שזה יקל עלייך. את צריכה לנסות ולהחליט בעצמך אם זה שווה משהו.

בהצלחה!

גולי7613

New member
דווקא אני מכירה נשים שזה עזר להן

2 חברות (ללא אנדו) נכנסו להריון אחרי טיפולי דיקור שלא הצליחו
חברה של חברה עם אנדו מטופלת בדיקור אצל מישהי שמתמחה באנדו, לדבריה יש שיפור משמעותי בעוצמות הכאב, במיוחד בזמן מחזור.
אם תרצי אשלח לך בפרטי את השם של המטפלת

jons16

New member
אני ניסיתי

בטיפולים לילד הראשון הייתי אצל 3 מטפלים שונים שמתמחים באנדו/בפוריות ובעוד טיפול של עיסוי הבטן (לא זוכרת את שמו).
הריתי וקשה לי להאמין שלדיקור היה קשר.

בנסיונות לילד שני לא טופלתי בכלל והריתי אחרי אותו מספר טיפולי IVF.

אני חושבת שטיפול שמשלב תזונה, הומאופטיה/צמחי מרפא ועיסוי להרגעה - בסופו של דבר יעיל לנפש ולגוף.
לא ניסיתי אבל זה בראייה לאחור מה שנראה לי שהכי היה עוזר לי באותה תקופה שהגוף מופצץ מהורמונים לעיתים קרובות.

זואילי

New member
כן, התנסיתי

לי אישית לא עזר אבל מאוד ממליצה. ורק אצל מטפל מנוסה.

למעלה