עזרתכן ותמיכתכן

עזרתכן ותמיכתכן

עבר הרבה זמן מאז שכתבתי כאן הייתי בשם אחר..לא משנה בכל אופן. הכל התפרץ אצלי לפני שנה ציסטה בשחלה השמאלית,מקד רקטוואגינלי סטנט נפרוסטם כמעט איבדתי את הכליה. חייתי בין אדפוז לאשפוז עד הניתוח באוקטובר האחרון. שם סוריאני חפר לי בבטן שבע שעות!!@טוען שראה חצוצרות סתומות לא בטוח ששתיהן כי חודשים לפני היה גם הריון טבעי שלא התפתח שאלוהים יודע מאיפה הגיע לא בדיוק עשינו משהו-טוב אולי פעם אחת לפני שהמצב התגרדר. בכל מקרה בסיוט שעברתי זה לא התפתח ודי מזל כי עברתי המון הקרנות וניקוז של ציסטה והמון מורפיום וכו.

כשהגעתי לביקורת לפני שלושה חודשים סוריאנו שאל אותי מדוע אני לא בהריון?ולמה אני לא מתחילה טיפולים?הרי נכנסתי םעמים רגיל להריון ופעם שהייתה כאשר הכל מוגלק ועוד עם ציבטה של 15סמ..הופנתי לאליצור זה אמר לי גםלנסות טבעי כמה חודדים ואם לא אז ללכת לטיפולים בהתחלה עם הורמונים נמוכים. אז בנתיים לא הצלחנו והמכשפה האדומה דוב מגיעה:(הייתי אצל רופא הנשים שלי אתמול והוא מצא ציסטה אנגומטריומה על השחלה הימנית. הפנה אותי לברור מעמיק. האם אפשר בכלל להתחיל טיפולים על אנדומטריומה של 4סמ?אוף זה לא פייר למה המחלה בחרה בי סבלתי ככ הרבה בחצי שנה האחרונה איבדתי זמן יקר עם הבן שלי ועכשיו זה??מה לעשות??גם נמאס לי שאף אחד לא מבין אותי פרט לכן..בא לי לצעוק...

פז08

New member
יקירה

מאוד מאוד מבינה אותך... אכן זה מאוד מתסכל שיש חזרה של המחלה.
אבל צריך לזכור שאנדו' זה לא משהו שנעלם וזהו אחרי ניתוח. יש בהחלט מקרים של חזרה של המוקדים / ציסטות ויש בהחלט נשים שממשיכות לסבול גם אחרי הניתוח. בכל אופן נשמע שהניתוח שלך היה הכרחי, מה שלא יהיה.... ושלא ניתן היה בלעדיו כי אז היית מאבדת חלילה כליה. אז לפחות את הכליה הניתוח הציל לך.........
ולגבי הטיפולים- אין לי מושג אם ניתן להתחיל טיפול עם אנדומטריומה, אני שמעתי על מספר נשים שבהחלט נכנסו לטיפול עם אנדומטריומה.
לדעתי את צריכה להתייעץ בנושא גם עם ד"ר סוריאנו וגם עם רופא הפריון שלך. אני מחזיקה לך אצבעות שתרגישי טוב ותזכי להצלחה בטיפולים.......

זואילי

New member

כן... לפעמים הרופאים מציעים לנסות עבודת בית, במיוחד אחרי ניתוח.
אבל אם עברו כמה חודשים, יותר מ3 חודשי נסיונות ללא הצלחה, כדאי להתקדם ולעלות שלב.
לדעתי, תחזרי לסוריאנו לביקורת. תחזרי גם לאליצור - וקדימה שיתנו לך תוכנית למקסם את הנסיונות כי כל חודש עם המכשפה לא מועיל לאף אחת (לנו..).
אני לא יודעת מה גישתך לגבי דיכוי (ומניחה שכשהרופאים נותנים תקווה להריון ספונטני אז קשה מאוד לחשוב כל דיכויים)
אבל אולי כדאי שתעשי פוס עד שתקבלי עצות מ 2 הרופאים (ותסיימי עם הבירור המעמיק שהגניקולוג שלך שלח אותך) - תעלי על דיכוי ואח"כ תצאי ממנו רק כשיש לך תוכנית פעולה ביד. כי איכות חיים חשובה לא פחות. ולפי מה שאת כותבת את משלמת מחיר נפשי ומשפחתי. ומותר לנו לתת לעצמנו להנות גם מחודשים נטולי מחזור ובלי כאבים והתעסקות בגוף.

חזקי ואמצי

למעלה