ערכי בדיקות דם
שלום רב, ההמוגלובין שלך גבולי וכך גם ערך ה-MCHC. ערכים אלו יכולים להעיד על אנמיה קלה כתוצאה מחוסר בברזל. פריטין הוא מאגר הברזל בגוף. ערכים נמוכים שלו יכולים להעיד גם כן על אנמיה כתוצאה מחוסר בברזל. הוא מופיע בבדיקות הדם כ- ferritin או ferr. תסמונת השחלות הפוליצסטיות נגרמת בעקבות הפרשת יתר של טסטוסטרון וחוסר איזון בהורמונים המפקחים על פעילות השחלה. אחד התסמינים של התסמונת הזו היא מצד אחד שיעור יתר ומצד שני התקרחות. בדיקות בלוטת התריס מופיעות בבדיקות הדם כ-TSH ו-T4. אני ממליצה לך ליטול מספר תוספים על בסיס קבוע: 1.
מולטי ויטמין VM75- הוא מולטי-ויטמין-מינרל המכיל בטבלית אחת את כל הוויטמינים והמינרלים וכן מינון מוגבר של נוגדי חמצון החיוניים לתחזוקה שוטפת של מערכות הגוף, לרבות מערכת החיסון. מכיל 75 מ"ג מכל ויטמיני ה-B. מומלץ גם על מנת לסייע לגוף בסילוק עודפי הורמונים ובאיזון הורמונלי. הנחיות נטילה: טבלית אחת ביום, עם הארוחה. לא בערב. גורם לשתן צהוב זרחני. 2.
ברזל עדין 25 מ"ג - להשלמת חוסרים בברזל. זהו ברזל אשר לא גורם לתופעות לוואי במערכת העיכול. עליך ליטול כמוסה אחת ביום, עם ארוחה. למשך שלושה חודשים. אני מאמינה שככל הנראה נשירת השיער נובעת מתסמונת השחלות הפוליציסטיות ועל כן אני חושבת שהמטרה בראש ובראשונה היא לנסות לטפל בתסמונת. למידע בנושא
טיפול משלים טבעי בתסמונת השחלות הפוליציסטיות. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל