עזרתכם נחוצה

MARMELAD

New member
עזרתכם נחוצה

שאלה: אם הייתם צריכים לבחור את עשרת השירים הכי טובים של אלאניס, ועוד חמישה שירים מיוחדים (דואטים, הקלטות נדירות וכו´)... מה הייתה הרשימה שלכם?

j u n k

New member
הבחירה שלי

1. joining you 2. firgiven 3. perfect 4. you outta know 5. ironic 6. that iwould be good 7. precious illusions 8. unprodigal daoughter 9. sister blister 10. uninvited דואטים וכו´...את מתכוונת לשל אלאניס?

אמממממם, לא יודע, אני אחשוב על זה../images/Emo153.gif

1. forgiven 2. so unsexy 3. front row 4. ironic 5. you oughta know 6. thank u 7. ur 8. hand in my pocket 9. percious illusions 10. narcissus זאת הרשימה שלי בכל מקרה...

שלי הם.....

1.FORGIVEN 2.BABA 3.WAKE UP 4.PURGATORYING 5.21THINGS 6.SISTER BLISTER 7.SURRENDERING 8. U OUGHTA KNOW 9.A AMAN 10.CAN´T NOT

MARMELAD

New member
אני לא את אלא אתה....

וכן, אני מתכוון לדואטים / הקלטות נדירות / מיקסים של אלאניס - כל שיר שלה שיהיה מעניין ומיוחד

j u n k

New member
אהה אוקיי

אז דואטים..: 1. hands clean acoustic 2. perfect acoustic 3. offer 4. your acoustic 5. symptoms

שלתי

New member
תגובה

Symptoms .1 2. Unprodigal Daughter 3. sisterblister 4. fear of bliss 5. Superstar Wonderful Weirdos 6. Flinch 7. Black Velvet 9. Precious Illusions 10. Utopia הכי טובים...יש לה המון....אתן עוד 5 שאני אוהב: 1. you learn 2. Wake up 3.Perfect 4. The Couch 5. A man(בהופעה חיה) תהנה....

Rocketshipper

New member
אוקיי....אלה ההחלטות שלי בערך....

וואו.......יש הרבה :) אני אבחר את הטובים ביותר לדעתי..... *זה לא ע"פ סדר מסויים.....* 1- that i would be good- כי המילים מדהימות, והביצוע מקסים, השיר הראשון שכתבה והלחינה לגמריי לבד 2- you oughta know- כי זה פשוט שיר ענק..... 3- forgiven- בגלל העוצמה של המילים, וגם הביצוע 4- can´t not- כי הוא גרם לי לבכות, ויש בלחן שלו משהו שמצמרר אותי כל פעם מחדש 5- thank u- כי הוא מאוד אמיתי, נקי ומראה על שלמות עצמית ומחילה 6- uninvited- כי הוא פשוט מדהים!!!!! 7- surrendering- כי הוא מיוחד נורא, ועושה הרגשה נפלאה 8- All i really want/front row- שני שירים שלא יכולתי לבחור מי יותר טוב מהם, אז שמתי ביחד, כי הרעיון שלהם דומה בעיני- המון המון רגשות מעורבים שמובילים לייעד אחד, והרבה מאוד פרטים, סימפוזיון של צלילים... ולא הכנסתי את 21things כי למען האמת הוא לא ממש מצא חן בעיני :/ 9-No pressure over cappucino- כי הוא מקסים, מקסים, מקסים 10- That particular time- אני לא יודעת בדיוק להסביר...אני פשוט אוהבת :) משום מה הוא עושה לי הרגשה עצובה....

Rocketshipper

New member
אהה וכמה ביצועים מחודשים שאהבתי:

1- i was hoping - בגירסת אנפלגד 2- mary jane- בהופעה חיה.. באמת, השיר מעולם לא נשמע טוב יותר... עוצמתי במיוחד! 3- still- שיר מאוד נחמד מהסרט "dogma" (אלאניס איז גוד! XD) שאני מאוד אוהבת לשמוע 4- perfect בהופעה חיה בסיגנון אקוסטי- הרבה יותר יפה מהגירסה המקורית לדעתי.....

למעלה