עזרתכם נדרשת

meninja

New member
עזרתכם נדרשת

בקרוב יש לי טסט לאופנוע עד 500 ,עשיתי כבר שישה שיעורים ועד הטסט זה יהי שמונה, העניין הוא שיש שיעור שאני מרגיש סבבה ויש שיעור שאני מרגיש שנהגתי על הפנים (אפילו נפלתי מהאופנוע בתרגול שמיניות ) אשמח לקבל מנסיונכם הרב טיפים לשיפור ובקיצור אייך עוברים טסט לאופנוע ונשארים בחיים תודה מראש

diskmen1

New member
במקרה שלי......

גם את הטסט על אופנוע וגם על פחית עברתי אחרי שנהגתי ממש גרוע ביום שלפני. מוזר אבל ככה זה לפעמים. לכן אל תילחץ, אם לא הולך לך יום לפני בטסט תהיה שפיץ

raanansh

New member
אז ככה :

כמה דגשים : 1) שמיניות : להטות את האופנוע לכיוון השמינייה , אם אתה מרגיש שאתה מאבד אחיזה , תן קצת גז . כמו כ מבט כלפי פנים השמינייה תוך כדי הסיבוב . 2) בטסט הורד רגל בזמן השמיניות או בכל חלק אחר שלו פוסלת אותך מיידית . 3) עלייה על קוים לבנים כנ"ל. 4) בנסיעה האיטית : תתמקד בעמוד או עץ או משהו קבוע ואנכי ביחס לכביש , יעזור לך לשמור על האיזון של האופנוע, אם אתה מתחיל לזגזג אתה נוסע לאט מידי אז טיפה גז לא יזיק. 5) בנסיעה בעיר : אותת ! ותכבה כבר את האיתות! 6) אל תעצור עלמעבר חצייה בשום אופן ! אם עצרת על אחד סימן שעשית משהו לא בסדר. בסה"כ אם אתה לא בטוח בנהיגה שלך , קח עוד כמה שיעורים , גש לטסט רק כשתרגיש מוכן .

TomaC

New member
כמה דגשים נוספים

איך עוברים טסט ונשארים בחיים? אז ככה. יש במדינה חוק ללימוד נהיגה (או רכיבה) וכמה שהוא לוקה בחסר, הוא מגדיר מספר שיעורים שיש לקחת לפני טסט..... וזה לא 8. נתחיל מזה..... לגבי יום טוב ביום רע- האם יש למורה שלך אופנועים זהים? אם כן- תדאג לרכב תמיד על האופנוע שמסתדר יותר טוב.....

MrBlack1

New member
אז ככה

1. מה שתמיד עזר לי בשמיניות - לאן שאתה מסתכל לשם תגיע. פשוט מאוד. תלווה את הפניה עם הראש ולא תהיה לך שום בעיה. 2. קח שיעור מגרש לפני הטסט ותדאג שאתה עושה את הטסט על אותו האופנוע שרכבת עליו בשיעור. מהירות הגלישה של האופנועים (שמיניות, גלישה) משתנה מאופנוע לאופנוע אז רצוי שלא יהיו לך הפתעות. בהצלחה

למעלה