עזרתכם בבקשה

עזרתכם בבקשה

לאחרונה גיליתי את הפורום שלכם , והוא באמת מקסים.. אנחנו מוזמנים ל"על האש" הערב, ואני צריכה להביא סלט. יש לכם רעיונות לסלט מרשים, טעים וקל הכנה? תודה רבה.

קבלי כמה סוגי סלטים

סלט חסה עם עגבניות שרי, ואת יכולה להוסיף אגוזי מלך יוצא נהדר וטעים חסה חותכים ביידים, עגבניות שרי על זה זורקים אגוזי מלך, ואפשר לתבל את זה בשני דרכים מלח , פלפל שחור, לימון, ושמן זית או לשפוך מעל זה מעט אלף האיים. סלט ירקות ערבי, קוצצים סלט ירקות דק דק, מלפפון, עגבניה, חסה, בצל, ופטרוזיליה, מתבלים מלח, פלפל, לימון ושמן זית......... סלט כרוב, חותכים כרוב לרצועות, וגזר לרצועות, את יכולה לגרד אותם יוצא נהדר, מתבלים במלח, פלפל שחור, לימון ושמן זית או במיונז עם מלח, פלפל שחור......... או במלח, פלפל שחור, מעט חומץ וסוכר.............בתאבון סלט חסה עם נבטים, חסה חותכים ביידים, זורקים נבטים, את יכולה להוסיף גם שקדים, ומתבלים במלח, פלפל שחור, שמן ולימון................ עגבניות שרי עם בצל ירוק קוצצים בצל ירוק, עליו זורקים עגבניות שרי, את יכולה גם שומשום, מלח, פלפל שחור, לימון ושמן זית................ סלט חצילים פשוט, קולים חצילים על האש, בזמן שאת שם שישימו לך על המנגל חצילים אחרי שהם ככה מתקווציצים, מקלפים את הקליפה, מפזרים מעל, מלח, פלפל שחור ושמן זית יוצא מעדן.............. את יכולה לעשות גם עם מיונז ויוצא תענוג. בתאבון

pirge

New member
סלט כרובית טרייה ואגוזים

סלט כרובית טרייה - סלט חי שמים בקערה גדולה פרחי כרובית שלמה--- ויוצקים עליהם מים רותחים עד כיסוי משהים כ-5 דקות מסננים את המים מפרקים את הפרחים לפרחים קטנים קטנים לתוך קערה מוסיפים: כוס אגוזים שבורים שומשום כמה שרוצים רוטב: 3 כפות סוכר 2 כפות רוטב סויה מתוק 3כפות שמן קנולה חומץ לטעם מוסיפים לאט לאט וטועמים. משפרים טעמים עד שמגיעים לטעם הרצוי תהנו

פירגה, העוגה שלך פשוט א-ס-ו-ן!!!

אני מדברת על העוגה עם המוס שוקולד והפירורים...... אני לא מפסיקה ליישר, ואני עוד מייעדת אותה להקפאה במנג'טים....

pirge

New member
הבעיה שגם מהקפאה,אחרי 5 דקות היא../images/Emo3.gif

מטריפה. אז תהני,מה עוד צריך???????

אני מחפשת רעיונות לסלט

לא הכי סטנדרטי שיש, וזה נראה לי בהחלט מתאים, רק מה? אין לי כרובית... יש לכם עוד רעיונות? תודה

sher019

New member
סלט כרוב נפלא,קל להכנה ועשיר בטעמים,,,

על קרש חיתוך לחתוך את הכרוב לרצועות דקות כמו אטריות,ולהניח בקערה גדולה. לקצוץ 10 עלי בזיליקום לרצועות עבות כמו סרטים, ולהוסיף לקערת הכרוב. בצלוחית לכתוש 2 שיני שום, להוסיף 3 כפות גדושות שמן -זית איכותי, 1/4 כפית מלח ,6 כפות מיץ לימון , ולערבב ביחד, ולצקת לקערת הכרוב ,לערבב היטב בעזרת 2 כפות גדולות, לפזר על הכרוב 10 עגבניות שרי קטנות ,10 זיתים ירוקים ו10 זיתים שחורים.לערבב ולטעום ,ואם צריך להוסיף קצת מלח. למי שאוהב סלט בריאות, אפשר לערבב פנימה 1/2 כוס פיקאנים,ו1/2כוס גרגרי-שומשום, או גרעיני -חמניות,או פיסטוקים , (קונים את הפיצוחים לא קלויים).. מתקבל סלט עשיר בטעמים ,שטעים לאכול אותו כמו שהוא - וגם מאוד טעים בפיתה.

pirge

New member
סלט מיונז פסטה "תאום לסלט תפוחי אדמה"

14:13 | 05/03/07 הצעה נהדרת ומרשימה לסלט פסטה קרו pirge ו ראי: במקום התפוחי אדמה---תכיני שקית פסטה פנה מבושלת לפי הוראות היצרן------- ותקררי - כ-300 גרם לפני בישול תכיני במקום תפוחי האדמה -----פסטה פנה | 25/06/05 סלט תפוחי אדמהו pirge ו סלט תפוחי אדמה 5 תפוחי אדמה מבושלים ומקוררים היטב הכי טוב להכין אותם יום קודם--לחתוך לריבועים 3 עד 6 ביצים קשות חתוכות לריבועים בצל אחד קצוץ קטן--עדיף גם כמה עלים של בצלים ירוקים קצוצים גזר ואפונה מקופסת שימורים בלי המים 3 מלפפונים חמוצים במלח כמה כפות תירס בלי נוזלים כמה כפות פטריות טריות חצויות 3 כפות מיונז - או לפי הטעם..... כפית חרדל או יותר לטעם מלח פלפל שחור לערבב בעדינות ביחד. תהנו

למעלה