עזרתכם בבקשה

dodkil

New member
עזרתכם בבקשה

גולשי הפורום שלום שמי ערן ואני סטודנט לתקשורת. אשמח אם תענו לי על מספר שאלות קצרות הנוגעות לשימוש באינטרנט. את התשובות אפשר לשלוח במסרים או בפורום עצמו. תודה על עזרתכם. 1) אנא צינו גיל ומין 2) כמה בני משפחה מתגוררים בבית? 3) כמה זמן בשבוע את\ה מבלים בגלישה באינטרנט? 4) האם מאז תחילת השימוש באינטרנט ירדו מספר הדקות בהם ביליתם עם בני המשפחה בשיחה פנים מול פנים? (אנא חישבו האם האינטרנט בא על חשבון שיחה עם בני משפחה אחרים) 5) אם כן באיזו מידה פגע האינטרנט בתקשורת בין בני המשפחה? מועטה, בינונית, גבוהה. 6) האם האינטרנט מסייע לכם לשמור על קשר עם בני משפחה רחוקים? (לדוגמה: בני משפחה המתגוררים בחו'ל) תודה רבה על עזרתכם

Ez sLeeP

New member
שמתם לב שאנו,

גזר האוכלסייה הנחשק בידי מפרסמים ותחקירנים (סקרים וכיו"ב) מושם לעתים קרובות כנושאם של אנשי מגמות הפסיכולוגיה החברתית/סוציולוגיה/תקשורת/וואטאבר? ובכן, אני אענה משום שאני מעוניין בהיענות הדדית של שמיניסטיי העתיד בעת אני אלמד במגמת תקשורת. 1) 17, זכר. 2) 4 לא כולל אנוכי. 3) האינטרנט פתוח בכל עת - מרבית היום. משהו כמו 4-6 שעות בלתי רציפות ביום. 4) התחברנו לפני כ-6 שנים. אני מניח שכן. אבל ציין בעבודתך שאני יוצא מן הכלל, כי גם ככה ההורים שלי לא היו בבית מרבית היום דאז, כמו בהווה. התקשורת המשפחתית אינה דוגמא ומופת בביתי. עם אחי ואחותי המצב טוב יותר. 5) לא רלוונטי, עניתי בשאלה הקודמת. הסק את מסקנותיך. 6) כעת כן. אחותי בחו"ל כבר חודשיים. אין בעד-מה! בהצלחה.
נדבו'ש.

Ed Hunter

New member
אני אנסה...

1. 17 וחצי, זכר. 2. 4. 3. 60 בערך... 4. בהחלט! אתה מבלה הרבה פחות זמן עם המשפחה... 5. בינונית. 6. כן... לא בני משפחה רחוקים אבל עם דודים כן...

painapple

New member
אממ.. הנה.

1. 17, נקבה. 2. 4, כולל אותי. 3. כל יום שעתיים פלוס, לך על 3 פלוס. 4. ברור.. אבל זה לא שדיברתי איתם מאוד קודם. 5. בינונית. למה לא. 6. אממ.. בערך. אחותי ואחיינית שלי באילת. אבל גם זה בקושי.

ממ טוב

1. 17 וחצי, *נקבה* 2. 4 3. ממ 4-5 שעות ביום (האינטרנט כל הזמן עובד) 4. לא הייתי מדברת איתם פנים מול פנים גם אם לא היה אינטרנט...אזז האינטרנט לא השפיע. 5. לא פגע. 6. כשאח שלי ואחותי היו בחו"ל, אז בטח! היינו מתכתבים הרבה. ועכשיו גם אמא שלי מתכתבת עם בן דוד שלי באוסטרליה..וכשהוא היה בארץ לא ממש היינו מדברים איתו.

Stillwater

New member
אמממ...אוקיי...

17.9.1 נקבה 2. 4 3. הרבה, לא מדוד, בערך 5 שעות כל יום. 4. לא, כשצריך לדבר אז מדברים. 5. בינוניץ, בגלל ריבים על המחשב. 6. כשאחים שלי היו בחו"ל תקשרנו הרבה דרך האינטרנט.

heaven is here

New member
מממממממ

1) 17 וכמעט חודשיים [[ נקבה ]] 2) 4 כולל אני 3) האממ... בממוצע 3-4 שעות ביום. לפעמים יותר, לפעמים פחות. 4) לא. 5) מועטה. אמא כמעט לא בבית, כנ"ל האח. 6) עוזר לי לשמור על קשר עם חברות וידידים שאני לא רואה כל יום. גם עם משפחה שגרה בעיר אחרת רחוק ממני.

אני...

*אישה 17 +++ (חיחיחי) * 6 *בערך שעתים ביום * כן.. אני חושבת שזה קצת השפיע *מידה מועטה * אישית לי לא.. (להורים שלי.. מידי פעם כן.. קצת...)

cory183

New member
סליחה שאני נדחפת מלמעלה...

אני צריכה לראות את השאלות
אז ככה... 1. 17.5 נקבה 2. 4 3. תלוי בשבוע אבל אם יש זמן 20-30 שעות 4. כן קצת.. אבל לא הפסד גדול חחח 5. אממ לא פגע.. אצלנו ככל שמדברים פחות הקשר מתהדק:) 6. כן מאוד! הודות לוובקאב ולמיקרופון זה בכלל כמו פגישה אמיתית... ודודה אחת לא הייתי מתקשרת איתה לולא האינטרנט!:) welcome...

cory183

New member
אה זה לא שם אותי למעלה...

חחח אז לא חשוב- תתעלמו מהנושא הקודם......

Dafi the Mighty

New member
תשובות!

1. בת 17 2. בעיקרון אנחנו 6, אבל מתגוררים בבית 3 3. לפחות שעה 4. לא 5. לא פגע... 6. לא

תשובות עוז../images/Emo13.gif

1) גיל: 17 מין: מקווה בקרוב בעזרת השם 2) 5 3) יותר מדי לא יודע לא סופר.. 4) לא. ראיתי טלוויזיה בזמן הזה 5) לא פגע. רק רבים יותר על המחשב 6) לא. כולם פה

ואני...

1. נקבה. עוד חודש 18. 2. 3 נפשות. 3. בדרך כלל בסביבות 4-5 שעות כל יום. 4. לא. 5. - . 6.בהחלט כן.

למעלה