עזרתכם בבקשה... מעוניינת במספר הטלפון של מיל"ה - איגוד חבורת הזמר, או משהו בסגנון, תודה לעונים!
ח חברה היחידה New member 4/6/03 #1 עזרתכם בבקשה... מעוניינת במספר הטלפון של מיל"ה - איגוד חבורת הזמר, או משהו בסגנון, תודה לעונים!
S sh53 New member 4/6/03 #2 ../images/Emo10.gif מצאתי רק מכון ירושלים להשכלה - פה. אולי השם לא בדיוק? אולי הוחלפה אות אחת וזה משנה הכל?
../images/Emo10.gif מצאתי רק מכון ירושלים להשכלה - פה. אולי השם לא בדיוק? אולי הוחלפה אות אחת וזה משנה הכל?
ח חברה היחידה New member 4/6/03 #3 ראשית תודה... האמת שגם אני מצאתי את המידע שהבאת, ולצערי לא לזה התכוונתי. אנני יודעת במדיוק את השם. אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
ראשית תודה... האמת שגם אני מצאתי את המידע שהבאת, ולצערי לא לזה התכוונתי. אנני יודעת במדיוק את השם. אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
ח חברה היחידה New member 4/6/03 #6 בשמחה... חשבתי שלא תהיו מעוניינים במידע הזה, במידע והייתי חושבת שאתם מעוניינים הייתי נונת קישור. בכל מקרה - לכל המעוניינים...
בשמחה... חשבתי שלא תהיו מעוניינים במידע הזה, במידע והייתי חושבת שאתם מעוניינים הייתי נונת קישור. בכל מקרה - לכל המעוניינים...