עזרתכם בבקשה

randyloo

New member
כבודו לא יפקפק במה שאחרים כותבים

ומוטב כי ישתוק כאשר אין לו משהו מועיל לכתוב

הנה המיכתב שקיבלתי מימשרד הפנים

ראה צילום . לא לבקש עבורה מעמד

boldeagle1

New member
קרמר היקר, לא תצליח להוציא ממני התבטאויות כמו שלך

הסיפור אמתי לחלוטין, אתה מוזמן לבוא אליי הביתה ולראות במו עיניך.
לענייננו, אני מחר בבוקר במשרד הפנים ואכן מתכוון לבדוק את חוקיות ההתרחשות בנתב"ג.
אחת הסיבות שאני שואל היא כיוון שאחת ממטרות הפורום היא ללמוד מנסיונם של אחרים ולאפשר לאחרים ללמוד מנסיוננו.
אני מבטיח לעדכן מחר במידה ואזכה להתייחסות רצינית מהם.
בכל מקרה שתהיה שנה אזרחית טובה ומוצלחת לכולם, גם לך איש יקר.

מחר אתה תהייה במישרד הפנים

רק במודיעין .
שם מקבלים רק טפסים
וקובעים תור לדיונים על העתיד
הפקידה לא יודעת כלום על ההליך
שקרה לך .
כך שלא תהייה לך תשובה ביד .
אלה אים תיפתח תיק לחיים משותפים
אז אולי יפתחו את המחשב ויהייה כתוב מה שכתוב

randyloo

New member
נראה לי מסריח

גם זה שאין שום נוהל או טופס רשמי וגם צורת ההתייחסות המשפילה לאדם שעומד בשערי המדינה ואין לו ממש ברירה אלא להסכים לכל מה שיגידו לו שזה לא ממש מצב בו יש לאדם בחירה חופשית.
מכעיס ושווה בדיקה יותר מעמיקה.
בצד החיובי של הסיפור, לא נראה לי שזה באמת מתועד ויכול להשליך על המשך התהליך שלכם מול הרשויות.

boldeagle1

New member
עדכון כפי שהבטחתי

ניגשתי הבוקר יחד עם מכרה שעובדת במשרד הפנים.
שאלתי מספר פעמים האם מה שקרה בנתב"ג הוא חוקי או מותר אך הגברת שקיבלה אותי סירבה בעקשנות להתייחס לשאלתי.
היא אמרה לי להגיע בשבוע האחרון של החודש לקראת סיום הויזה ואמרה שתאריך לי לנו בתשעים יום.
ניסיתי להבין האם ההצהרה עליה התחייבתי עלולה למנוע את ההארכה אך סירבה להתייחס ואמרה לי להגיע בסוף החודש.
נשארתי עם סימני שאלה לצערי אך עם תקווה שכן יאריכו.
&nbsp
תודה ושנה טובה חברים.

כמו שאמרתי לך שקרה לי

החתימו אותי ובעל פה מלא איומים,לפני שנגמרה הויזה הלכנו והאריכו לנו ללא בעיה
תמשיך לעדכן,מקווה שסיפורך יהיה דומה

meninblack4

New member
לא מסריח בכלל

ברוב הזמן יושבים בביקורת הגבולות חיילי שח״ם שהדבר האחרון שמעניין אותם הבעיות שלנו.
לא לפני הרבה זמן אני נסענו אני ואישתי והילד היה בן שנה בערך והוא היה בעגלה ומליון שקיות ושטויות ותמיד אנחנו עומדים ביחד או בדרכונים זרים או בדרכונים ישראליים.
החייל אומר לא, אישתך הולכת לדרכונים זרים. אני אומר אנחנו עם ילד והיא לא יכולה לסחוב הכל ואתמיד אנחנו עומדים ביחד. פתח את העיניים ואמר לא!!! אני כבר זהו העצבים עלו לעננים, הילד בוכה ויש אנשים והתגובה הילדותית שלו הקפיצה אותי.
הלכתי למפקחים שלו והסברתי להם שזה לא שההתנהגות שלו לא במקום, המפקחת שלו אמרה אדוני אתה צודק ב-100%, החתימה לי ולאישתי ולילד את הדרכון ב-2 שניות והלכנו.
מה שאני רוצה להגיד לכם זה שישנם אנשים שנמצאים בתפקידים ומרגישים אלוהים. אני אתן לכם עוד דוגמא, באתי עם אישתי לפני שבועיים לקחת את התעודת זהות הביומטרית שלה, אז על המזל שלי היה עומס ומי שחילק את התעודות האלה היה המנהל של מחלקת אשרות. ראה תאילנדית וישר הוריד עלה לא לראש. אני בא להיכנס איתה הוא צועק עליי, שב פה, רק אחד!! אני אומר לו קשה לה עם העיברית, אתה תשב פה!! אנשים שהיו ליד נדהמו מההתנהגות.

nok13

New member
גם אנחנו חיינו באותו תור כי הבעל לא תמיד מבין מה רוצים ממנו

בעיברית וכדו'. אז נתנו לי... הפעם הזה הוא הצליח יתר ממנו עם הדרכון המיומטרי...
&nbsp
בקשר לביומטרי נתנו לי לשבת קרוב והביעו משהוא (מנהל) שדיבר לאט וברור וקל אז הוא הצליח לענות אבל גברת אחרת שם הייה מפלצת ממש ודיברה מהר ולעג לו על העיברית שלו.אז בסוף ביקשו מהמנהל ההוא לעזור. אני עשיתי סקנדלים שם עבור זה...
&nbsp
אני חושבת שזה חוקי בגבולות לדרוש מהשואה אחד ובמשרד הפנים הם יכולים לעשות OVERRIDE על ההחלטה ולהפוך אותו למשהוא אחר. כאילו יש להם את החוקים שלהם אבל במשרדים יש אפשרות לשנות את ההחלטה כיוון שבמשרדים יש צוותים ואנשים בכירים ולא רק איזה חייל כזה ועוד כמה אנשים. מי שמחליט זה המשרדים (ירושלים בראש) ולא איזה ביקורת גבולות. כמו בהרבה ארצות.

היית צריך להסכים

ולאחר מכן לגשת למשרד הפנים

אשתי גם מאוקראינה במשרד הפנים הכריחו אותי לחתום על חודש בלבד,ובסוף הייתה פה 5 חודשים

למעלה