לא מסריח בכלל
ברוב הזמן יושבים בביקורת הגבולות חיילי שח״ם שהדבר האחרון שמעניין אותם הבעיות שלנו.
לא לפני הרבה זמן אני נסענו אני ואישתי והילד היה בן שנה בערך והוא היה בעגלה ומליון שקיות ושטויות ותמיד אנחנו עומדים ביחד או בדרכונים זרים או בדרכונים ישראליים.
החייל אומר לא, אישתך הולכת לדרכונים זרים. אני אומר אנחנו עם ילד והיא לא יכולה לסחוב הכל ואתמיד אנחנו עומדים ביחד. פתח את העיניים ואמר לא!!! אני כבר זהו העצבים עלו לעננים, הילד בוכה ויש אנשים והתגובה הילדותית שלו הקפיצה אותי.
הלכתי למפקחים שלו והסברתי להם שזה לא שההתנהגות שלו לא במקום, המפקחת שלו אמרה אדוני אתה צודק ב-100%, החתימה לי ולאישתי ולילד את הדרכון ב-2 שניות והלכנו.
מה שאני רוצה להגיד לכם זה שישנם אנשים שנמצאים בתפקידים ומרגישים אלוהים. אני אתן לכם עוד דוגמא, באתי עם אישתי לפני שבועיים לקחת את התעודת זהות הביומטרית שלה, אז על המזל שלי היה עומס ומי שחילק את התעודות האלה היה המנהל של מחלקת אשרות. ראה תאילנדית וישר הוריד עלה לא לראש. אני בא להיכנס איתה הוא צועק עליי, שב פה, רק אחד!! אני אומר לו קשה לה עם העיברית, אתה תשב פה!! אנשים שהיו ליד נדהמו מההתנהגות.