עזרתכם בבקשה

עזרתכם בבקשה

אמנם תל אביבית, אבל הפעם אני תקועה.
1. מחפשים מקום לשישה, מתוכם 2 צמחונים שכן אוכלים דגים, 1 צמחונית אמיתית, 1 טבעונית, ו1 בעייתי (אוכל דברים "פשוטים"- פסטה ברוטב אלפרדו כן, רוטב עגבניות או כל דבר אחר- לא. אורז לבן, שניצל, דברים כאלה. בלי ירקות או עדשים או דברים כאלה. כן אוהב בשר).
2. איזור המרכז, לא חובה ת"א (באים מרחובות, נצפין נגיד עד רעננה-כפ"ס).
3. ארוחת שישי, כלומר כשר לא יעבוד בשבילנו הפעם.
4. משהו נחמד וחגיגי, לא בית קפה. מדובר בחגיגות יום הולדת ואורח מחו"ל.
5. תקציב- לא ברמת ה"מול ים" ו"הרברט סמואל", אבל אנחנו כן נכונים להוציא כסף אם זה שווה. נגיד עד 150 ש"ח לסועד, עם עדיפות לפחות?

חשבנו על אמורה מיו באבן גבירול, אבל כבר היינו שם ונשמח לגוון.
תודה רבה!

רציתי להמליץ על אמורה מיו ואז ראיתי שהייתם שם

מה עם המסה?
בראשון יש את פיש או הצדף, אתמול או שלשום נכתבה פה ביקורת חיובית על פיש...
יש גם את פרנצסקה (בחוף או באזור תעשיה הישן, מעדיפה את זו שבחוף...), איטלקיה נחמדה.
מזל טוב ומקווה שתהנו

&nbsp

תודה! המלצות טובות

אני באמת מאד אוהבת את פרנצ'סקה. לא ניסיתי את הראשלציות האחרות שציינת.
עיינתי בתפריט של המסה, נראה לי שזה יכול לעבוד, אם הבעייתי יילך על ההמבורגרים. אעביר את התפריט לעיונו.
&nbsp

יצורה

New member
מה לגבי "זכאים"?

מסעדה טבעונית מצוינת, עם המון אוכל שמח וצבעוני. לא יודעת מה ה"בעייתי" אוכל, אבל הצמחונים והטבעונים למיניהם (וגם אלה שלא) יחגגו.

oreldi

New member
3 אפשרויות

פסטה מיה ברח' וילסון - איטלקית נחמדה ומגוונת
בליני בנוה צדק- גם איטלקית אבל בנוסף יש הרבה מנות בשריות. מסעדה יפהפיה עם מיקום מנצח (אם אתם מזמינים כדאי לשבת בחוץ או במרפסת כדי לספוג את האוירה )
מסה - המליצו פה , אני ממליץ גם. לא בטוח ש150 לאדם יספיק אבל אם אתם יכולים להרשות קצת יותר זה שווה את הכסף.

החתולית

New member
אם אורח מחו"ל, הייתי מוותרת על האיטלקיות

והולכת על משהו ישראלי יותר, כמו מסה, אדורה או המזללה.
&nbsp
בדקי את התפריטים, כי איני בטוחה שיעמוד בתקציב.

salo22

New member
רק לארוחת ערב ?

כוונו לאיזור אחרי צהריים, כיוון 16:00, אז עסקית באדורה תהיה אופציה מעניינת וטובה, קצת יותר מוקדם לכיוון שלוש ותתפסו גם את מסה, עם מלא אופציות צמחוניות ברמה גבוהה ומושקעת ותוכלו לעשות יופי של ארוחה ב 150 ש"ח לראש.
בארוחת ערב תתקשו להכניס ארוחה מלאה בתקציב במקום טוב במיוחד.

bob68

New member
הצעה שאולי תתאים

אם הכיוון הוא יותר סגנון "אמורה מיו" ופחות סגנון "מסה", מסעדת "ג'מה" במתחם נוגה תענה על הדרישות:
מסעדה איטלקית עם פיצות, אנטיפסטי, פסטות ומנות ריזוטו.
קיימת אופציה להתאים את המנות (אם אני לא טועה את כולן) גם לצמחונים וגם לטבעונים.
המחירים מתונים.

חסרונות (יש אנשים שיראו בהם דווקא יתרונות):
מיקום המסעדה מעט צדדי.
בפעמים שביקרתי לא היו הרבה סועדים ולא הייתה המולה של מסעדה.
בתפריט אין מנות עיקריות פרופר וישנם רק 4 קינוחים.

תוכלי להתרשם מ-שני הביקורים הראשונים שלי
בביקור השני היה לי קצת פחות טוב. למרות זאת חזרנו שוב ושוב בהרכבים שונים ונראה שהם חזרו לעצמם. האוכל היה טעים וכמעט ולא נרשמו נפילות.
עוד חיזוק קיבלנו מזוג חברים שחגג שם עם ידידיהם את החזרה ממילואים ("צוק איתן"). הם נהנו מאד.

inבאלי

New member
היינו שם אמש ונהננו

הבוקר חזרתי לדיווח בבלוג שלך והמסקנות שלנו דומות, למעט הפיצה שאני אהבתי.

bob68

New member
שמח לקרוא

הפיצה הייתה בעייתית רק בביקור אחד.
בפעמים שבאו אחר כך , הפיצות שהוזמנו היו מוצלחות.

איך הייתה התפוסה במקום ?
יש לי הרגשה שלא שומעים עליהם וחבל.

בבראסרי נוספו מנות טבעוניות

מה שהופך את התפריט שלה לכזה שיכול לענות על הצרכים של כולם.

איך שם?

היינו פעם אחת וממש ממש התאכזבנו.
הלכנו במיוחד באיזה בוקר בשביל הפנקייקים המפורסמים. זה היה אחרי שקראתי כאן בפורום על מאבק של מישהי להחזיר אותם ואת ההתלהבות הרבה של יושבי הפורום מכך שהם חזרו לתפריט. ידעתי שצריך לקחת כרבע שעה להכין אותם. כשהגענו הזמנו את הפנקייקים ואמרתי למלצר שכיוון שאנחנו מאד רעבים ואני יודעת שהפנקייקים לוקחים זמן, נזמין עוד משהו קטן וביקשתי המלצה למשהו זריז שיוכל להיות מוגש מיידית. הזמנו משהו, אפילו לא זוכרת מה.
הפנקייקים הגיעו לשולחן אחרי 3 דקות. עוד לפני שהמנה השנייה שהזמנו מיידית הגיעה. מאד הופתעתי, אבל כשאכלתי אותם גיליתי איך קרה הפלא: הם ממש לא היו טריים. צמיגיים ומבאסים, זה התיאור.
כיוון שגררתי איתי את אמי ואחי עד לת"א במיוחד בשביל הפנקייקים, הייתי מאד נבוכה.
אח"כ גיליתי שהבראסרי קשור לקופי בר ולהוטל מונטיפיורי ועוד יותר התאכזבתי, כי את שני המקומות הללו אני דווקא אוהבת.
&nbsp
בקיצור, בד"כ בסדר בבראסרי? כדאי לתת להם צ'אנס נוסף?

למעלה