עזרתכם בבקשה...

• פותח הנושא sam2
  • פורסם בתאריך

sam2

New member
עזרתכם בבקשה...

כבר התייאשתי!
אני מחפש אפליקצייה לאייפון שמסתנכרנת עם הדואר האלקטרוני שלי ( EXCHANGE או דואר דומין מקומי) ומאפשרת לי לראות את המשימות או את חלוקת הקטגוריות כפי שמופיעה בתוכנה שעל המחשב.

האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

noa_f

New member
אם אתה רוצה את אותן הקטגוריות כמו במחשב

אתה צריך שהקטגוריות האלה יופיעו גם בשרת המייל, אחרת איך האייפון ידע עליהם? בחוש שישי?
זה אומר להתחבר לשרת המייל בפרוטוקול imap גם מהמחשב (באייפון זו ברירת המחדל).

אם תספר לנו בדיוק איזה שרת אימייל יש לך ואיזו תוכנה במחשב, ננסה לעזור.

sam2

New member
תשובה

כרגע אני משתמש במייל לוקאלי על תוכנת OUTLOOK שגם מותקנת על המחשב לוקאלית.
אני אנצא את האפליקצייה המתאימה אני הולך לעבור לאקסטשינג' דרך אחת מהחברות שמכירות את השירות (שבטח תומכים שאפשרויות שונות).

הבעיה היא שאני לא מצאתי שום אפליקצייה שתומכת בחלוקת קטגוריות ואפשר לראות בתוכה חלוקת קטגוריות, רוב אפליקציות המייל תומכות בדואר אלקטרוני,אנשי קשר ולוח שנה! אבל חלוקת קטגוריות או משימות שגם יודעות להסתנכרן עם ה-OUTLOOK לא מצאתי! וזה מה שאני מחפש.

sam2

New member
הכוונה בלוקאלי זה

שיש לי דומין משלי ותחת הדומין נמצא המייל שמחובר לתוכנת OUTLOOK שמותקנת על המחשב שלי
התוכנה מורידה את המיילים ישירות לתוכנה עצמה על המחשב שלי בבית.

אבל זה לא העיקר וזו לא הבעיה, כי אני יכול להעביר את המייל על שרת אקסטשינג' בתכונות ובמאפיינים שיתאימו לי.
הבעיה היא כפי שאמרתי שבחיפוש שלי אחרי אפליקצייה לא מצאתי אחת כזו שמאפשרת הצגה של קטגוריות או של משימות בכלל.

noa_f

New member
תבדוק את פוקט אינפורמנט

לא זולה, אבל היא אמורה לעשות מה שאתה רוצה
http://webis.net/wp/pocket-informant-pro/

רוב האפליקציות לא מאוחדות. הן או למייל, או לפתקים. גם אם הן שואבות מאותו המקום.
כלומר, אם ה"צומת" שלך הוא למשל גוגל, אתה יכול לסנכרן לשתי אפליקציות את המייל ואת הפתקים
ולאאוטלוק גם את המייל ואת הפתקים. (אם גוגל עדיין תומכת בחלונות).

sam2

New member
נראית לי טובה ועונה על הצרכים אבל הבעיה עכשיו

שאני מנסה להוריד אותה אבל מקבל הודעת שגיאה שהמשתמש שלי באפל סטור אינה נתמך בחנות של ארה"ב!!!!!!!
יש לך רעיון איך לעקוף את זה?

shoosh2607

Member
מנהל
כלומר אין לאייפון חוש שישי?

למעלה