יום מיון בתות
יום חוויתי בן 4 שעות. ביום הזה מחלקים את כלל המשתתפים, כ- 50 במספר, לקבוצות קטנות בנות 8-10 איש, ומתנסים במס' תרגילים קבוצתיים. היום הזה בתוספת למילוי שאלונים (ערכת הרשמה הניתנת לרכישה בתום יום המיונים, סה"כ 250 ש"ח) הם הפרמטר הקובע לקבלתך לקורס. חשוב לי לציין כי הקורס שבתות זהה לחלוטין לקורס של האוניברסיטה הפתוחה, בהבדל משמעותי של 1500 ש"ח לטובת הפתוחה. מי שלא מתקבל לתות יוכל להירשם לפתוחה ללא בעיה ולקבל קורס זהה, עם אותם המדריכים, בעלות פחותה!. (ההבדל העיקרי, כפי שהבנתי אותו ביום המיונים, בין תות לבין הפתוחה, הוא החוויה של ללמוד במשרדי תות, שמומלצת למי שרוצה להמשיך הלאה לקורס ההמשך להכשרתך כמאמן מוסמך של תות). אז אם ככה, אין מה לחשוש, פשוט להגיע ליום המיון בתות וליהנות. זה מאד חוויתי ומעצים, ואין ממה לחשוש. אם תבוא/י בפתיחות, עם רצון להביא את עצמך בדיוק כפי שאת/ה, מובטח לך מקום... (דרך אגב, אני התקבלתי... אני עדיין מתלבטת אם ללמוד בתות או בפתוחה. כרגע נוטה הכף מאד לכיוון הפתוחה. ב- 02/06 הם מקיימים יום פתוח ברמת אביב ב-18:00, אז שווה לך להגיע לבדוק. תפנה לבית הספר תפנית של הפתוחה, הם יתנו לך את הפרטים לגבי היום הפתוח)