עזרתכם בבקשה.

xdvora

New member
עזרתכם בבקשה.

ברצוני להרשם לקורס הכשרת מאמנים אישיים. אחד המקומות שפניתי אליהם עושה "יום עיון" על מנת לראות אם יש התאמה לתחום. מה זה אומר בכלל? הם לא מוכנים לומר מילה בעניין. אגב, המקום בו שאלתי הוא תות.

shoom12

New member
היתרון

הי, היתרון בימי עיון זה שאת יכולה לראות בעיניים את מה שביה"ס רוצה להראות לך. אני יודע שיש כמה בתי ספר שעושים זאת. זה חשוב לראות בעיניים אך במקביל גם לנסות למצוא מאמנים שלמדו בביה"ס הזה, ולדלות מהם מידע על איך היה הקורס וכו'. בהצלחה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מה כולל אצלם יום עיון?

בדרך כלל יש לבתי הספר לאימון ערבי מבוא - מפגשים ללא תשלום למידע ולהתרשמות מסגנון האימון והעבודה בבית הספר. בהקשר הזה יש דברים סותרים - האם אתה אמור לשלם על יום העיון? זה נשמע כמו יום מיון - אם הם רוצים לבדוק את ההתאמה שלך - ורוב הסיכויים יגלו שאתה מתאים להרשם ולשלם לקורס.

shoom12

New member
איפה שאני למדתי

זה לא עולה כסף..וממש מדגימים מה זה אימון (עושים אימון בLIVE) מדברים על הקורסים ומסבירים את הגישה. זה מסיר את הערפל מעל תהליך הלימודים.. ההתאמה של המועמד ללימודים לא נמדדת בכנס, אלא בשיחה אישית עם מנהלת ביה"ס..

motherhood

New member
יום מיון בתות

יום חוויתי בן 4 שעות. ביום הזה מחלקים את כלל המשתתפים, כ- 50 במספר, לקבוצות קטנות בנות 8-10 איש, ומתנסים במס' תרגילים קבוצתיים. היום הזה בתוספת למילוי שאלונים (ערכת הרשמה הניתנת לרכישה בתום יום המיונים, סה"כ 250 ש"ח) הם הפרמטר הקובע לקבלתך לקורס. חשוב לי לציין כי הקורס שבתות זהה לחלוטין לקורס של האוניברסיטה הפתוחה, בהבדל משמעותי של 1500 ש"ח לטובת הפתוחה. מי שלא מתקבל לתות יוכל להירשם לפתוחה ללא בעיה ולקבל קורס זהה, עם אותם המדריכים, בעלות פחותה!. (ההבדל העיקרי, כפי שהבנתי אותו ביום המיונים, בין תות לבין הפתוחה, הוא החוויה של ללמוד במשרדי תות, שמומלצת למי שרוצה להמשיך הלאה לקורס ההמשך להכשרתך כמאמן מוסמך של תות). אז אם ככה, אין מה לחשוש, פשוט להגיע ליום המיון בתות וליהנות. זה מאד חוויתי ומעצים, ואין ממה לחשוש. אם תבוא/י בפתיחות, עם רצון להביא את עצמך בדיוק כפי שאת/ה, מובטח לך מקום... (דרך אגב, אני התקבלתי... אני עדיין מתלבטת אם ללמוד בתות או בפתוחה. כרגע נוטה הכף מאד לכיוון הפתוחה. ב- 02/06 הם מקיימים יום פתוח ברמת אביב ב-18:00, אז שווה לך להגיע לבדוק. תפנה לבית הספר תפנית של הפתוחה, הם יתנו לך את הפרטים לגבי היום הפתוח)

למעלה