עזרתכם בבקשה

zz1984

New member
עזרתכם בבקשה

זה בטח ישמע לכם מוזר, אבל יש לי בעיה... אני עדיין גרה עם ההורים, ואמא שלי חטטנית שלא ברא השטן. מה שאומר שאני לא יכולה להחזיק שום אביזר (גם לא בארון למעלה מתחת לשמיכות ששוכבות שם 20 שנה, תאמינו לי, היא מגיעה לכל מקום). אני מתה לנסות משהו לאנאלי - כרגע אני משתמש באצבעות וזו תחושה מדהימה, אבל רוצה משהו יותר רציני - יש לכם רעיון עם מה אני יכולה להשתמש שהוא לא אביזר שיכול לעורר חשד אצלה? אולי משהו ביתי שלא חשבתי עליו או משהו אחר? תודה....................................................

כן!

לקנות בובת פרווה שיש ל מן כיס כזה מאחורה הוא בלתי ניראה... או לקנות בובת פרווה גדולה ורכה וליצור כיס זה קלי קלות...

מממממ...מפתח

לא לוותר על ההנאה המינית והפרטיות. לא לוותר על אביזרים .( אני מתחיל להתוודע לעולם הזה ...מדהים..פשוט מדהים ) לכי על זה בהצלחה

wild orchid

New member
אין לי ממש רעיונות מה כן

אבל יש לי רעיונות למה לא...תמנעי משימוש בירקות שעלולים ללכת לאיבוד בתוך הגוף (כבר שמעתי סיפורי זוועות מסטודנטית לרפואה)... אולי תנסי חרוזים אנליים?אם אמך תמצא,היא תחשוב אותם לשרשרת...

שפנפן

New member
בחדירות אנליות

אין ממש סיכוי שירקות "יעלמו".. כי כל המנגנון שם הוא לפלות דברים החוצה. לא?

חופ שיה

New member
ממש לא . |סכנה|

כדאי לקרות קצת על אנטומיית הרקטום כדי להבין שיש דברים שנכנסים ויכולים לעלות במעלה החלחולת לכיוון הקיבה ואז רק התערבות רופא תוכל להוציא את החפץ הנבלע. לא מדובר במלפפון שנטחן עד דק או גזר או דלורית , אלו חפצים גדולים ומסוכנים שנכנסים למקומות שהיכולת לצאת משם מבלי לגרום נזק הוא גדול מאוד. אין לנו בתחת שיניים או מגרסה , הירק לא יהפוך לחתיכות קטנות מעצמו ולכן זה מאוד מאוד מסוכן!

wild orchid

New member
חחח כדאי גם להתחבר לסטודנטים לרפואה

בתארים מתקדמים....יש להם צמיד סיפורי אימה...

Dan_Kap_

Active member
כמה המלצות

1. מעבר לפרטיות לצורך החפצים, נדמה לי שאת זקוקה גם לפרטיות כדי לשחק לבד בנחת. כפי שרמזו לך - מפתח לחדר (או כל סידור סגירת דלת אחר) לא יזיק. 2. לא לשכוח שיש צורך בשימון, כי בניגוד לנרתיק, לפי הטבעת אין מקור שימון משלו. כיום אפשר להשיג חומרי עזר כמו KY בכל בית מרקחת וסופר-פארם. 3. קיים סיכון של חדירת חפצים ללא יכולת לצאת - לכן ממליצים לך על ציוד שמיועד להחדרה אנאלית (כמו באט פלאג) או שמעוצב כך שלא יברח פנימה (כמו ההחתרחבות בקצה הבאט פלאג והידית של מברשת השיער). 4. כדי להיזהר מפציעה, חשוב לבדוק כל חפץ המיועד להחדרה אנאלית אם האצבעות - אם יש בו "תפרים" גסים או זיזים (כמו שאפשר למצוא בדגמים מסוימים של מברשות שיער) רצוי לשייף אותם עם פצירת ציפורניים עד שיהיו חלקים או לוותר עליהם. 5. כדי להקל על הניקוי, אפשר לשים קונדום על הצעצוע לפני השימוש (אני מקווה שאמא שלך כבר תשלים עם זה שאת מחזיקה קונדומים, ואם לא, את תדאגי להצפין אותם יחד עם הצעצועים). 6. הפיתרון שאנחנו משתמשים בו בבית (ילדים וצעצועי בדסמ לא הולכים ביחד) הוא תיק, מהסוג שהוכלים איתו לחדר כושר, כשהריצ'רצ'ים שלו נעולים במנעול ספרות (להשיג בכל סופרפארם וסופרמרקט בעונת הנסיעות). כך אין צורך במפתח, אלא רק לזכור מספר בן שלוש ספרות.

למעלה