עזרתכם בבקשה

darry

New member
עזרתכם בבקשה

בוני שלי ברח מגן אורדע ברמת גן. הוא כנראה רדף אחרי עקבות ייחום. התלבטתי אם לסרס אותו, כיוון שהוא כלב רגוע במיוחד, למעט בימים האחרונים, מסויג וחששן. אני מאוד דואגת לו. בוני בא איתי לעבודה מידי יום, וכמעט שאינו נשאר לבדו בבית. מצאתי אותו בינואר השנה וניכר שעבר התעללות. פוחדת שיקרה לו משהו רע. הוא כל כך מתוק, שקט ועדין. ואנא, בלי הטפות מוסר! השתדלתי לעשות עבורו כמיטבי, אפילו על חשבון בריאותי. אין ספק שאם אמצא אותו אין יותר התלבטות. הוא יסורס. לעג הגורל - בבוקר הבחנתי שתגית השם שלו עם הטל' נפלה. השבב שלו שיש לסרוק היטב כדי למוצאו 0006189141 חרדה לו נורא, אצא עוד מעט למקום עבודתי, אולי הוא שם, אבל חוששת שבזמן שאהיה מחוץ לבית הוא יגיע ולא ימצא אותי.. פוחדת גם לצאת לרחוב ולמצוא אותו דרוס, פגוע. כל כך קשה.. סמדר 0509619522

כמה עיצות

לתלות המון תמונות באיזור (עם תמונה וכותרת בולטת), תתני לכל הבעלי קיוסק וחנויות שם מודעות ותרשמי שמובטח פרס כספי. תלכי להסגר במסובים ותשאירי שם מודעות. בהצלחה!

darry

New member
תודה רבה

מאוד מאוד עצוב לי. מאוד דואגת. מסרתי לשומר בבניין בו אני עובדת את תיאורו. לפני חמישה חודשים הכנתי מודעות כדי למוסרו, ועכשיו אני מחפשת אחריו. הלוואי ושלום לו, קשה לשאת את החששות. מכינה מודעות תודה לך, שזיף מתוק

darry

New member
בוני נמצא!!!!

השומר בעבודה התקשר אלי! רצה לקחתו. זה היה לקח מאוד חשוב וקץ להתלבטות. מחר קובעת תור לסירוס. חיממת את ליבי עם תגובותייך האמפטיות, שזיף מתוק המון תודה

משמח לשמוע!

תשימי לו דיסקית עם השם שלו והטלפון שלכם. ותשמרי עליו טוב טוב

למעלה