עזרתכם בבקשה...

ju100

New member
עזרתכם בבקשה...../images/Emo41.gif

הרבה אני לא יודעת על תורת הרפלקסולוגיה..מה שאני כן יודעת שגופנו "משורטט" על כף רגלנו..מזה ימים אני סובלת מכאב בעקב רגל ימין.. כאב חזק ביותר..אינני יודעת אם יש שייכות לכך שמרבית היום אני " על הרגליים"..(מתוקף עבודתי)..שאלתי לאיזה כיוון מצביע הכאב הזה בגוף עצמו? ובכלל האם אפשר לקבל את שירטוט כף הרגל וקשריו לחלקי הגוף? תודה.

כאב

אין קשר לכמות הזמן שאת עומדת על הרגליים .. הרבה אנשים עובדים בעבודות שדורשות עמידה ממושכת ואין להם כאבים.. את צריכה לשאול את עצמך קודם כל.. אם הנעליים שלך נוחות וטובות. או שאת נועלת אותם כי הן אופנתיות עכשיו..ואם הנעליים בסדר תכתבי לנו מתי החלו הכאבים.. ותחשבי לעצמך.. אם הם יכולים להיות קשורים לאיזה בעיות בעבודה . פרנסה..שצצו בזמן האחרון...

avorly

New member
ju100, ברוכה הבאה בצל פורומינו

כאב בעקב ברגל ימין יכול להראות על כמה נקודות שונות. כמו שכבר אמר יוסף המטפל זו יכולה להיות גם בעיה של נעל. נשמח אם תהיי יותר ספציפית, ואז נוכל לעזור יותר.

ju100

New member
../images/Emo7.gif כואב..../images/Emo41.gif

ואני לא מהמתבכיינים..נעליים אני נועלת נוחות מאוד! הכאב הינו כאב חד בעקב רגל ימין..לא יודעת אם יש שייכות כלשהי אבל לפני כשבועיים התנפחה לי בלוטה מתחת לסנטר צד ימין..ממש כמו כדור פינג פונג.. לא היה שום כאב והנפיחות ירדה כמעט לחלוטין תוך יום.. בשבוע שעבר שוב חזרה הנפיחות הפעם הלכתי לרופאה..עשיתי רשימה ענקית של בדיקות דם..הכל תקין למעט משהו בתכול והכבד שמצריך בדיקת אולטראסאונד..שכמובן טרם עשיתי...

avorly

New member
ju100, מבינה את כאבך

ולצערי מכירה את הכאב דווקא באזור הזה מקרוב. את מדברת על עקב ימין, אבל יעור לנו אם תהיי ספציפית יותר לגבי מיקום הכאב. כדי לעזור לך לסמן את מיקום הכאב נמצאות מפות שונות בקישורי הפורום.

csh018

New member
נשמע כמו דורבן

נמצא בעקב, מסמל אדמה. שורשיות, קיבעון. נקודת הציר של היציבה שלנו עם גב תחתון, צ'קרה ראשונה איבוד העוגן. היציבה היא שנקראת ע"י הרפלקסולוג. שינוי במבנה היציבה של גב תחתון. אפשר לעזור בעזרת EUQVIVITUM עשוי להואיל בהמסת הדרבן. אפשר לקנות נעל שהעקב שלה נמוך יותר מאשר חלקה העלון. בריאות טובה שלומי

למעלה