עזרררררררררה...

meangirl123

New member
עזרררררררררה...

אז ככה.. לפני שנה ומשו צבעתי את השיער לצבע חום ((היה לי שחור)) ועכשיו אני רוצה לעשות חינה... קראתי באחת ההודעות ((אין לי מושג באיזה פורום...))שאם שמים חינה על צבע זה הופך לירוק או משו כזה... ((הסבר... ואם זה באמת איך מורידים.. תצבע...) וגם.. איך לעשות את זה ??? במקום שקניתי אמרו לי רק לערבב אם מים ולימון... איזה מים? קרים? חמים? פושרים? כמה לימון??? אמרו לי גם להשאר אם זה כל הלילה... באמת צריך?! ומה לעשות כדי לא להתלכלך?? ושמעתי גם שצריך לעשות משו אם חול אחרי זה... מה?!?!! תודה למי שעונה..

אני...הייתי....../images/Emo5.gif

מ ו ו ת ר ת לפחות בשלב בו השיער צבוע... להסתכן בשיער ירוק???? אמא'לללההה... מעבר לזה בחיי שאין לי רעיונות... למה לך חינה למה? מה רע בבלונד או ג'ינג'י או שחור???? אם תהיה לך תשובה לשאלותייך אשמח שתשתפי אותנו.

meangirl123

New member
החינה לא אמרוה לתת לשיער צבע

אלה גוון אדום בשמש.. ואני לא יכולה לחכות לצבע שירד... כבר שנה וחצי והוא עדיין תקוע!!! ואמרו לי שזה יורד אחרי 30 חפיפות.. האהאה...

ה מוזה

New member
איך שנה וחצי תקוע הצבע?

לא ארך לך השיער ? העצה הכי טובה היא להסתפר [ לפחות את חלקו של השיער הצבוע ] אגב,יש גם חינה שקופה.

Ana1 9

New member
חינה

אני עשיתי חינה כמה וכמה פעמים, יש שני סוגים של חינות, חינה אדומה וחינה שחורה. חינה הופכת את השיער לירוק כשאת משתמשת רק בחינה השחורה (תעשי אפילו ניסוי, שימי חינה שחורה על היד תיראי שהיא תיצבע לך את היד בצבע ירוק כהה). המתכון הוא לקחת חצי כמות מחינה אדומה וחצי כמות מחינה שחורה. את שוברת ביצה לתוך הקערה עם תערובת החינה. עכשיו, את לוקחת תיון (רגיל, ויסוצקי אם יש) מרתיחה את התיון במים רותחים, את התה שיוצא את שופכת לאט לאט לתערובת של האבקה עם הביצה בכמות כזאת שייצא לך מעין מראה שיזכיר סירופ שוקולד. את מורחת על השיער, משאירה כל הלילה. ובבוקר את שוטפת עם מים רותחים וחופפת אחרי זה.. וואללה- ראש צבוע בחינה. בהצלחה.

Ana1 9

New member
ועוד משהו

תחכי שהתה יתקרר ואז תשפכי אותו לקערה!! אם לא תיצא לה חביתה עם חינה בגלל הביצה !

meangirl123

New member
חחח..

השיער ארך... אבל לא עד כדיי כך שאני יכולה לגזור את החלק הצבוע... דווקא הסתפרתי מאז פעמיים.. ו... זה יעשה לי אדום?... כי זה מה שחשוב לי לא שיחזק את השיער...

למעלה