עזרררררה

lolita205

New member
עזרררררה

התחלתי לקחת 54 מ"ג קונצרטה לפני כשבוע בערך.. (יום שני שעבר) מאז היו לי 2 מבחנים שב2 כנראה שקיבלתי ציון נמוך למרות שהתכוננתי אליהם הרבה מאוד זמן.. לא משנה כמה אני מתכוננת למבחן במבחן הכל מתבלבל לי ואני נלחצת. אומנם בשיעורים עצמם השתפרתי ויותר קל לי להקשיב בשיעורים ואני לוקחת חלק פעיל בשיעורים.. שיעורי בית אני עדיין לא מכינה וכמו שאמרתי במבחנים אני נכשלת. האם לקונצרטה אמורה להיות השפעה על הכנת ש.ב. ועל למידה למבחנים?! ורמת ההצלחה במבחנים.. והאם לוקח לקונצרטה זמן להשפיע לפני שנתחילים לראות את השינויים האלה?! מקווה שהבנתם את שאלתי ואשמח לקבל תשובה בהקדם. כי אני כבר אובדת עצות לחלוטין.

05 מיכל

New member
קשיים במבחנים

קונצרטה משפיעה מיד, והיא משפיעה על הריכוז. אם הקושי בהכנת שחעורי בית ובמבחנים נגרם רק מקשיי הריכוז באופן ישיר - היא אמורה להועיל. אבל אם יש קשיים אחרים, כגון ליקויי למידה, או חוסר באסטרטגיות מתאימות, או חרדת מבחנים - הקונצרטה לבד לא מספיקה, ויש צורך להיעזר בהוראה מתקנת.

lolita205

New member
אוווווווף!

אני אמורה עכשיו ללמוד למבחן מאוד גדול בהיסטוריה שיש לי ביום רביעי הזה ואני לא מצליחה ללמוד! וזה מחרפן אותי ואמא שלי לא בבית אז אני צריכה לחכות עד שהיא תחזור כדי שהיא תשב איתי ללמוד! זה משגע אותי שאני לא מצליחה ללמוד למבחן הזה... וניסיתי. באמת שניסיתי. אוף זה מייאש אותי...! אני עוד שנייה בוכה.

zivadina

New member
ייעוץ טוב

תוכלי לקבל מדפנה זילבר ביום ב' בערב, כאן. (שרשור השאלות אליה נפתח כאן). כמו כן, את יכולה לשאול בפורום אסטרטגיות למידה בתפוז, בהנהלת יונה הבלתי מנוצחת.

למעלה