עזרקאין?

סיון01

New member
עזרקאין?

קניתי, אחרי שכמעט התעלפתי מהמחיר של האמלה (עם מרשם 112 ש"ח!), והחלטתי לעשות ניסוי, לפני שאצטרך. מרחתי קצת על היד, חיכיתי 10 דקות, 20 וגם שעה. וכלום לא קרה!! פיספסתי משהו? אשמח אם מישהי תכוון אותי לשימוש נכון לפני הזריקות בבטן!

רוית ב

New member
זריקות בבטן כמעט לא כואב

זה רק נשמע מפחיד אני מבטיחה לך ואת לא ממש צריכה את המשחות האלו זה יותר לנפש. אני לא מכירה את המשחה הזו אני מכירה אמלה (שניסיתי כשהזרקתי דכא פפטיל והיא לא עזרה לי בכלל בגלל שהחומר בזריקה נורא ולא הדקירה עצמה. מה את מזריקה? אם זה מנוגון או גונל אין לך מה לדאוג זה ממש אבל ממש לא כואב רק טיפה מפחיד. אל תדאגי ואגב.. לידה כואב יותר ממי..תחשבי על זה.

liati7

New member
הזריקות לא כואבות ../images/Emo70.gif

הדקירה בכלל לא מורגשת את צריכה להיות רגועה . עצה שלי היא לרתום את הבן זוג להזרקה את תכיני והוא יזריק , והכל בזמן שלכם בלי לחץ. אני מוכנה לבוא להראות לך אם את גרה באיזור שלי

Big Dady1

New member
שלום סיון01 ../images/Emo13.gif

דבר ראשון האם קנית אזרקאין בג'ל או במשחה? הג'ל פחות טוב, עדיף משחה. דבר שני, האזרקאין פועל מידית, לא צריך לחכות. ההשפעה שלו פגה לאחר מספר דקות, ולכן עלייך למרוח את המשחה, להכין את הזריקה ומיד להזריק. בהצלחה.

תולו

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif צטרוטייד

האם ניתן להזריק לבד ? לאן מזריקים ? האם אפשר לירך ? לבטן ?

סיון01

New member
צטרוטיד הזרקתי לבד

לבטן, כמו הגונל. בטח אפשר גם לירך. בהצלחה !

ססוני

New member
בטח שאפשר להזריק לבד! לדעתי נח

להזריק בבטן. (לפעמים טיפ'לה מגרד ואדום אחר כך). חשוב: כשמזריקים צטרוטייד חשוב להקפיד על שעה קבועה!

למעלה