עזרים אביזרים ושאר ירקות

shiri96

New member
עזרים אביזרים ושאר ירקות ../images/Emo97.gif

לכל אחד מאיתנו יש איזה עזר או אביזר או כל דבר אחר ש"עבד" על הילד שלו. בין אם זה משחק, בין אם זה לומדה במחשב ובין אם זה סתם רעיון יצירתי אחר פרי מוחנו הקודח כל הזמן. אני רוצה לשתף אתכם בתוכנת מחשב ש"עובדת" יפה אצלנו בבית. משחק בשם "גוגו מחפש את שלומפי" זוהי תוכנה עם רעיון מקסים (שלומפי בא לבקר את גוגו בטירה שלו, אך נכלא באחד החדרים ותפקיד הילד הוא להשיג את המפתח לחדר ולשחרר את שלומפי). התוכנה הזו מקיפה את כל תחום השפה ויש בה שפע של רעיונות בכל התחומים השפתיים, הן שמיעתי והן חזותי, היא בעיני נהדרת, מאד ידידותית והבן שלי משחק בה שעות רבות בהנאה רבה. אני התוודעתי אליה דרך הקלינאית שלנו וניתן עקרונית להשיגה בכל חנות מחשבים. שבת שלום לכולם ובואו שתפו אותנו מה עובד אצלכם כדי שכולנו נתרם.

גם אני! גם אני!

אצלנו בבית יש תוכנה מקסימה לטרום למידה שנקראת "חוות הלימוד של אמא אווזה", יש לציין שהתכנה זכתה בפרס בין לאומי - חמישה דיסקים שמתעסקים בטרום קיראה, הבנת הנקרא, חשבון, צלילים וצורות...הילדים שלי התענגו עליהם - כן גם ההיפר הקטן ישב והשקיע!! שווה!

דליה.ד

New member
לומדות נחמדות

גם אני מכירה לומדות נפלאות ואני אשבח כאן את כל סדרת "גורדי ואיתמר" כל דיסקט פנינה וחוויה. הקונץ הנפלא הוא הספרים האינטראקטיביים - במיוחד לילדים שמתקשים בקריאה כי יש הקראה של הסיפור והילד גם קורא וגם שומע, ואפשר לחזור על כל דף חמשת אלפים פעם לפחות אם צריך. ויש משחקים ושעשועים שקשורים לספר. ולא משכח את הדמיון העשיר, העשרת אוצר המלים (הסיפורים של דוד גרוסמן) ובכלל... אפשר לקנות ממש ערכות עם מגוון c.d מותאמים לכל גיל מהגנון ומעלה. קוראים לערכות "צעד לפני כולם" של חברת "קומפדיה". וזה ממויין על פי גיל. יש כל מיני מבצעים על הערכות. נסו ותיהנו! לקטנטנים אני ממליצה על "בייבי גורדי" - מדהים!

למעלה