עזריאלי בלילה

Sephiroth

Member
עזריאלי בלילה

צילמתי אתמול כמה תמונות של האזור, אבל אני ממש לא מבין בצילום, ורוב התמונות פשוט נמרחו לי. לדתעי עקב חשיפת פלאש ארוכה מדי. התמונה הזאת יצאה יחסית מוצלחת, ENJOY

Skiter

New member
תמונה יפה../images/Emo70.gif

קבלי חן חן, לא שממני זה משהו גדול - אבל עדיין היא יפיפיה

oren*

New member
בצילומי לילה כדאי לחפש אובייקט יציב

בכדי להניח עליו את המצלמה וכך התמונות לא יוצאות מטושטשות. אני משתמש בעמודי חשמל כחצובות - פשוט מצמיד אליהם את המצלמה בחוזקה וכך היא לא זזה במהלך הצילום. בכל מקרה יצאה תמונה מצויינת

ענבל30

New member
תמונה מקסימה... מי ששאל מה עדיף

תאורה אחידה או אקראית - לדעתי התמונה הזו ממחישה כמה תאורה אקראית מחייה את הבנין, רואים שיש פעילות בפנים, מגוון, עניין... נוצרות מעין תבניות מעניינות על הבניין, של אורות בצבעים שונים ועוצמות שונות. מקסים לדעתי. ככה צריך להראות בניין פעיל בשעות הערב... (ואפשר אפילו עוד אורות, כל המרבה וכו´)

Sephiroth

Member
אני זה ששאל ../images/Emo13.gif

בגלל זה צילמתי את התמונה, להמחיש את התאורה הפנימית של הבנין. שמח שאהבת את התמונה.

איליה.

New member
מסכים. הוא נראה יפהפה.

כבר אמרתי שעזריאלי ושער העיר הם הבניינים הכי מרשימים בארץ?

טומי

אני רואה את התמונות שלך בתל אביב קשה לי להאמין שאני גר כאן. הרי העיר מכוערת. בחיי, אתה צריך לפרסם את התמונות במשרד התיירות. אין מה לעשות, השקיעות של תל אביב הן הכי יפות בעולם. עם איזה מצלמה אתה מצלם. לגורדי שחקים צריך עדשה רחבת זווית עם עצם הסטה כדי ליישר אותם למעלה.

טומי

איזה, השחורה או הכרום? הבטיחו לי ליום הולדת ניקון קולפיקס 5700 ואני כבר מתרגש. אתה לא תאמין, אבל מאז1994 אני מצלם באותה מצלמה: ניקון F4 מה שחשוב הוא מקבץ העדשות שיש לי. אבל בקולפיקס אני לא אצטרך אותן. יש עדשה קבועה - זום כמו במינולטה. תשמע, טומי אתה סופר מוכשר. אני מצלם המון, אבל בשביל הכיף. אני יודע שאין לי כשרון. אבל עם הכמות, אני מוצא מדי פעם דברים יפים. לכן, אני זקוק לדיגיטלית. לצפות ישר במסך מה קורה בדיוק. זה יסייע לי בקומפוזיציה.

טומי*

New member
לי יש את המוכסף הדימאג´ 7....

הישנה,השחורה זה הדגם הכי חדיש ושמה זה DIMAGE 7HI יקרה לאללה אבל אומרים שטובה.גם אני מצלם בשביל הכייף עוד לא ראיתי אגורה שחוקה בשביל אף תמונה.לא נראה לי שבעתיד הקרוב זה יגיע

למעלה