עזרו לשי 360!

007blond

New member
עזרו לשי 360!

ימים לא קלים עוברים על הראפר שי חדד, עולה חדש ישן שעלה ארצה ממונטריאול לאחר 14 שנות גלות במטרה להגשים את החלום המוזיקלי שלו ולהוציא אלבום כאן בישראל (לסיפור חייו המלא עיינו בכתבה שפורסמה בגיליון 'לילה' הקודם). ביום שני שעבר (24.2), נאלץ חדד להתאשפז בבית החולים ולעבור צנתור, שלישי במספר, בעקבות מחלת הלב ממנה הוא סובל. באותו היום, עזב חדד את ביתו שבמרכז ת"א בסביבות השעה 12 בצהריים. שותפתו לדירה, שחזרה הביתה בשעות הערב המוקדמות, גילתה לתדהמתה שדירתם המשותפת נפרצה. "כשאמא שלי הודיעה לי שפרצו לי לבית, כבר ידעתי שלקחו הכל כי לפני הניתוח הורדתי מעצמי את כל התכשיטים. זה חייב להיות מישהו שידע שאני הולך להתאשפז," מספר חדד, שסימן ההיכר הבולט שלו הוא אוסף תכשיטים ייחודי אותו הוא עונד בגאווה. "כל החסכונות שהבאתי איתי מקנדה נגבנו גם הם. בנוסף הם לקחו לי מיני דיסק, עט יקר ומכשיר די.וי.די נייד שחבר הביא לי במיוחד לתקופת ההחלמה מהצנתור, מכשיר שלא ניתן להשיג כאן בארץ. בנוסף גנבו גם את כל הכסף המזומן שהיה במזוודה של אמא שלי, שהגיעה לארץ במיוחד כדי לתמוך בי בזמן הניתוח, ולכן היא גם מתארחת בביתי." אבל אם יש משהו שבאמת יקר לליבו של חדד, זה ללא ספק אוסף התכשיטים המיוחד שלו. מדובר בתכשיטים בשווי של למעלה מ- 2000 דולר, עבודת תכשיטנות מיוחדת מקנדה, "שלא ניתן לשחזרה בארץ", מוסיף חדד. "הייתי מאוד קשור לתכשיטים האלו ואם מישהו במקרה מזהה את התיאור הנ"ל שיצור בבקשה קשר עם משטרת סיור ירקון. בין התכשיטים שנגנבו; שרשרת מזהב בצורת דגל ישראל, 2 צמידי גורמט שאחד מהם עשוי 18 קראט והגיע ממרוקו, 4 טבעות ושעון כסוף תוצרת 'פריאלי'. על אחת הטבעות מוטבע פנתר, טבעת אחרת עם חישוקים של זהב לבן, צהוב ואדום ועוד טבעת שכתוב עליה S.S.S וצמיד שכתוב עליו SHI ומאחור כתוב U are my every thing . צחוק הגורל הביא את חדד להראות לשוטרים החוקרים את העדות המצולמת היחידה והמלאה של אוסף התכשיטים שלו- תמונות שצורפו לכתבה שפורסמה עליו בגיליון 'לילה' האחרון. "הראיתי לשוטרים את התמונות מהמגזין והם אמרו לי שכדאי שלא אפתח ציפיות כי יש תכשיטנים שעובדים עם גנבים והסיכוי שהרכוש הגנוב יוחזר אלי הוא אפסי. אולי מישהו מהקוראים של 'לילה' יזהה את התכשיטים שלי." בעקבות הפריצה לביתו, נאלץ חדד לעזוב את דירתו השכורה ולהתגורר, לפחות בחודשים הקרובים אצל חבר, עד שירוויח מספיק כסף שיוכל לשלם אתו שכ"ד. "בזמן הקרוב אני אנסה להשתקם גם מהניתוח וגם מהגניבה. לתקלוט אני מאמין שאני אחזור עוד שבועיים לפחות, אבל המצב רוח לא משהו". כל היודע דבר מה על גורל התכשיטים של חדד, מתבקש לפנות למשטרת מחוז ירקון. למוצא השרשרת עם הדגל, מבטיח חדד פרס כספי.

CHAOS1

New member
יש כאלה אנשים מגעילים במדינה הזו!

מסכן שי......דווקא לו זה קורה כל החרא!

lr333

New member
אם יש לו על השרשראות ביטוח

שלפחות ינסה לקבל מהביטוח כסף עליהם כדי להשתקם

mc bige

New member
הוא מוכר פוליסות ביטוח

אז אני מקווה שהסנדלר לא הולך יחף ואיש המערות לא מפחד מעטלף ) והוא ביטח או משהו את כל התכשיטים ואת כל הבית..

למעלה