עזרו לנו

DeityLost

New member
עזרו לנו../images/Emo70.gif

עקב המגמה הרווחת של תפוז לפתוח פורומים על נושאים שונים ומשונים, כנראה שנגמרו להם הרעיונות (עובדה, הם פתחו את פורום פאקצות. זה בטח צריך להליק לכולם נורה אדומה). אז, תנסו לחשוב על שמות של פורומים, מוזרים ככל הניתן- והעלו אותם לכאן, כתגובה להודעה הזו
. מעניין על מה תחשבו. בינתיים, חשבתי על: 1. ג'ינג'ים בהכחשה (במיוחד בשביל אלונושית) 2. מנסים להיגמל מחלב אם בגילאים מתקדמים (לכל האנשים שעדיין לא מסוגלים לאכול שום דבר חוץ מהפטמה של אימם, גם בגיל 12) 3. תומכים בעלה ירוק (לא צריך לפרט, אני חושב) בהצלחה
שי.

faland

New member
יש לי רעיון

פורום קומוניסטים שוביניסטים אנטישמים... הולך?

charlazona

New member
לא יפתיע אותי בכלל

פורום זמרות שעברו ניתוח לשינוי מין בגיל ההתבגרות והופיעו באירויזיון

charlazona

New member
וגם

פורום "נהגים חדשים עם אוטו של אמא בלי דלקן" פורום "בנות שלא מתביישות לירוק ולהפליץ ולהודות שהם מביאות ביד" פורום "נהגים שמחטטים באף ברמזורים ואת השנוזלי מדביקים להגה בלי לשים לב כי האור התחלף לירוק והאוטו שמאחוריהם צופר להם הוא מאוד ממהר למשחק של מכבי שבדיוק מתחיל, חברים שלו מחכים לו בבית"

freak2100

New member
../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

אין לכם מה לעשות בחיים? פורום להעביר את הזמן בפנאן
עדיין אין לכם מה לעשות בחיים? עזרו לנו לעזור לכם בפורום הצעות לפורומים שאין עדיין בתפוז אנשים
התינוק מתעקש לשחק בברביות? בואו לדבר על זה בפורום תינוקות חרמנים
מרגישים שעשיתם את הטעות של החיים שלכם? אתם לא לבד. בואו לדבר על זה בפורום אנשים שעשו B.A כללי ואין להם מה לעשות עם זה (*תודה לאסי וגורי שמציאו את הבדיחה בשידורי המהפכה)
מרגישים טיפשים נורא? לא מבינים על מה כל המהומה? חושבים שהחברה עושה לכם דווקא? הצטרפו לקהילה
אנשים שלא מצליחים להבין את השירים של שלמה ארצי ואת הסיפורים של חנוך לוין.
סוף סוף אפשר לדבר על זה בלי להתבייש - פורום כלבים שמאוננים לאנשים על הרגל
כבר הפעם המאה שזה לא מצליח לכם. הסיכויים שלכם להצליח כבר אבודים. פורום תמיכה לאנשים שלא מצליחים לכתוב בכחול בפורומים של תפוז
♫☺♥☼ - פורום מקלדת קומפי
לא יכולים לסבול את זה יותר? פורום שונאי טלטביז
בואו להתאחד עם שאר תושבי המדינה שלא הוזמנו למסיבת הסילבסטר של גיידמאק
בואו להתאחד עם שאר תושבי המדינה שניסו להסתנן למסיבת הסילבסטר של גידמאק ולא הצליחו
לא מוצאים את הידיים והרגליים? מרגישים שאתם טובעים? תנו למקצוענים לעזור לכם. פורום הפורומים של תפוז אנשים
מי הכי צלול? פורום מים מינרליים
בואו לשתף חוויות עם אחרים כמוכם! פורום מעריצי פרח היקינטון
בואו לשתף חוויות עם אחרים כמוכם! פורום אנשים שלא יודעים איך נראה פרח היקינטון
הגם אתה, ברוטוס? פורום אנשים שכל הזמן נשרפים להם פרפרים במנורה בסלון

../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif

אולי הייתי גולשת בכמה מהפורומים האלה.. אולי הייתי נכנסת לפורום "תמיכה לאנשים שלא מצליחים לכתוב בכחול בפורומים של תפוז".. המבין יבין(רק שי מבין)..

אממ... ../images/Emo187.gif

הפורום לאנשים שתפוז מפלה
(מה אם אנשים בני 106? אסור להם להכניס את הגיל האמיתי שלהם...?
הפורום לאנשים שהכינוי שלהם לא מאפשר להם להיכנס לכל פורום
(מה יקרה אם אני אכנס לפורום צמחוניים וטבעוניים...?
)

למעלה