עזרו לי

gl1963

New member
עזרו לי

הסיפור על קצה המזלג , אחי גרוש כשנה וחודש, גרושתו של אחי לפני כ- 4 חודשים היא נתנה את הילדים לאחי בטענה שמצאו לה סרטן ברחם, (מה שהזוי ) כל פעם היא סיפרה סיפור שיש לה סרטן זה וסרטן הוא, גם עברה הקרנות כל מיני יום יום. כעבור 4 חודשים היא רוצה את הילדים וזאת למה אתם שואלים????? ובכן היא לא קיבלה מזונות כל זמן שהילדים היו עימנו ,אז הילדים הם העבורה שלה לקבל מזונות, היא רוצה כסף ולא את הילדים. אני פונה אליכם לבקשת עצה או עזרה למי ולמה ולאן ומה עלינו לעשות.... אנא עיזרו לנו ולאחי ולילדיו אשר קשורים לאבא ורוצים להיות איתו. תודה gl1963

שלי 9

New member
כמה שאלות והערות ברשותך..

1. למה זה הזוי שגרושתו של אחיך חלתה בסרטן הרחם? מה הזוי פה עדיין לא הבנתי..ואם אתה אומר שהיא עברה הקרנות אז סביר להניח שהיא לא משקרת, לא? הרי אדם לא יעבור הקרנות סתם כי בא לו .. 2. יכול להיות שהילדים היו אצל אחיך כי היא לא יכלה לטפל בהם בגלל הטיפולים הכימותרפיים וכשהיא סיימה אותם והרגישה קצת יותר טוב היא רצתה לקבל אותם בחזרה?.. 3. בני כמה הילדים? 4. אני לא יודעת מה המצב בינה לבין אחיך..אבל אם האישה הזו באמת חולה בסרטן עצוב לי לשמוע שבמקום לקבל תמיכה אנושית בסיסית מהגרוש שלה היא מקבלת את ההפך מזה..

t o t a l

New member
לי זה נשמע סביר לחלוטין

סורי. לא מבין על מה את קובלת.

למעלה