עזרו לי...

עטרר

New member
עזרו לי...../images/Emo2.gif

אני נואשת כבר..אניל א יודעת מה לעשות אני כל הזמן עיייפה ואין שם דבר שעוזר לי..אני לוקחת כדורי ברזל והם עוזרים ...אבל לא מספיק...יש למשו איזה תרופה או כל בר אחר שיכול לעזור לי נגד זה אני ישמח מאוווווד...אני מוכנה לנסות הכל ... תודה רבה רבה...

רינה17

New member
פעילות

את צריכה לעסוק בפעילות גופנית כלשהי, הליכה למשל. את צריכה להוציא אנרגיה כדי לפנות מקום לאנרגיה חדשה. בהתחלמ זה קשה, אבל בהמשך העייפות עוברת. גם ויטמינים C ו-B12 יכולים להועיל, ניתן להשיג אותם בכמוסות בחנויות טבע ובסופרפראמים.

0 אור 0

New member
האם עשית בדיקות לזיהוי הסיבה לעייפות?

עייפות יכולה לנבוע מסיבות רבות: אם היא נובעת מאנמיה, אז אולי חסר לך לא רק ברזל, אלא נדרש שינוי כולל של התזונה אם היא נובעת ממתח עודף אז צריך להרגע אם היא נובעת מחוסר שינה אז צריך לישון קצת יותר אם היא נובעת ממחלה כלשהי, אז צריך לטפל במחלה השלב הראשון והחשוב בדרך לריפוי הוא זיהוי הגורם

../images/Emo45.gif נכון מאוד

אבחון ותשאול עמוק אצל מטפל ברפואה המשלימה- רצוי תזונאי טבעי או נטורופט, שידע לאבחן מהי הסיבה לעייפות הקשה ובהתאם להתאים טיפול מתאים ספציפית לך. התאמת תזונה מתאימה, התומכת בטחול (בראייה הסינית- עייפות עשויה לנבוע מחולשת טחול), פעילות גופנית מתונה ועוד... כמובן שקיימים צמחי מרפא, תוספי מזון, שמנים ארומאטיים- אך כל אלה לא מומלץ לקחת ללא אבחון והבנה של המקור לעייפות ובתמיכת מטפל המבין בתוספים וצמחים. אני אישית לא ממליצה לקחת תוספי מזון ללא אבחון, ייתכן ואת החסרים התזונתיים תוכלי להשלים דרך המזון בלבד וכך לא תצטרכי תוסף כזה או אחר, וייתכן כי החוסרים הם כה רבים, כי אז יהיה מומלץ לקחת לתקופת מה תוספי מזון- עד לאיזון. בריאות רבה, תמי- נטורופטית

עטרר

New member
...

קודם כל ממש תודה רבה !!!כל עצה או טיפ הכי קטן יכול לעזור לי... 1.יש לי אנמיה...אני לוקחת כדורי ברזל כבר כמעט שנה וזה לא כל כך עוזר. 2.אני עכשיו בלחץ לא נורמלי לי לימודים וגם במתח...אז מאוד יכול להיות שזה בגלל זה, אבל העייפות רק גורמת לי מתח יותר גדול. 3. אני מתעמלת פעמיים בשבוע..אני בחוג התעמלות קרקע... וכבר נמאס לי מרופאים....כי הם אדישים והם לא מבינים שזה ממש מציק לי ... ושוב...ממש תודה רבה...ממש עזרתם לי....

... אם כך

המלצתי היא לפנות לנטורופט, לקבלת טיפול מקיף ומתאים לך. שילוב של שמנים ארומאטיים להפחתת המתח ולהרגעה, כמו כן שילוב של פרחי באך, להורדת הלחץ של הלימודים וקבלתם בצורה מאוזנת יותר עם חיזוק של המיקוד. מגע...עיסוי/רפלקסולוגיה/שיאצו... ואני מבינה אותך לגבי אדישות הרופאים...אין להם זמן בחמש דקות של פגישה להתעמק ב"זוטות"...זו הבעיה העיקרית של הרפואה הקונבנציונאלית... פעם זה לא היה כך, לרופא הכפר (ד"ר הדסון מבית קטן בערבה למשל...) היה המון זמן לטפל במטופליו והרפואה הזו הייתה הרבה יותר אפקטיבית, היום מחוסר זמן, זה הפך להיות מאוד מנוכר ולכן גם פחות מועיל... בטיפול נטורופטי, את נפגשת עם מטפל שיושב איתך קרוב לשעתיים (ולפעמים יותר) שמתשאל אותך לעומק, לרוחב, לצדדים, לגובה, אחורה וקדימה... ואם שכחתי עוד כוון, איתך הסליחה... ובהתאם לתשאול הוא מתאים לך טיפול וזו אחת הסיבות להצלחה של הרפואה הטבעית... בהצלחה ובריאות רבה, תמי

למעלה