עזרו לי פליזזזזז

גלולית

New member
עזרו לי פליזזזזז

היי בנות ! אני נכנסת מדי פעם רק בשביל לקרוא והחלטתי הפעם לשתף אתכן, אני זקוקה לעזרתכן: כשנתיים מנסים להרות ולא מצליחים, מסתבר שיש בעית ביוץ...ביוץ חלש מאוד...התחלתי טיפולים מנוגון, כוריגון, דקא ,כבר כמעט 3 חודשים עברו ולא הצלחתי להגיע להזרעה...הפרוטוקול האחרון של הדקא לא עבד אצלי ועכשיו הביאו לי גלולות לבצע דיכוי, הרופא אמר לי אחרי שבועיים של גלולות מיום המחזור לבוא אליו כדי להתחיל שוב זריקות לפני המחזור הבא ועכשיו עברו 12 יום מתחילת הגלולות ויש לי כתמים שלפני מחזור(בד"כ אין לי כאלה...)מה זה אומר? שאני אפספס הזרעה גם הפעם אם אני אקבל היום בלילה למשל? האם למישהי היה מקרה דומה? אני אשמח לשמוע...זקוקה לעזרה נמאס לי שאפילו לטיפול ראשון אני לא מצליחה להגיע.

orel06

New member
קפיצ קפוץ../images/Emo105.gif

באמת יקירתי שלא יודעת מה לענות לך אבל מעלה את זה למעלה על מנת שאחרות יוכלו לראות ולעזור לך .

ל א ו

New member
היה פה לא מזמן שירשור

לגבי דימום שכזה. קודם כל את יכולה כמובן להתקשר לרופא לשאול אותו. דבר שני, את לא תפספסי את ההזרעה כי בטח אחרי הגלולות הוא יתן לך איזה משהו לביוץ. כרגע את נמצאת במצב ההתחלה, בלי זקיקים ובלי רירית, אחרי זריקות ומעקב זקיקים תעשי את ההזרעה! שיהיה בהצלחה!

טאיה1

New member
מנצל"ש לבדיקות דם

אחרי 5 ימים הזרקת גונל אף פרוגסטרון 2.7 ננומול לליטר E2 1928 אקומול לליטר מה זה אומר? לא היה ביוץ נכון? אפשר להעריך עוד כמה ימים של זריקות לפני? הייתי שמחה ללמוד קצת על הנושא, כדי לא לבלבל את המוח אחרי הבדיקה הבאה. תודה

בדיקות דם--מה שידוע לי. מקווה שעוזר

טאיה. אי אפשר להעריך בדיוק .אבל לא עוד הרבה כי ה-E2- עלה יפה. לא היה עדיין ביוץ. הפרוגסטרון די נמוך. אחרי מעקב זקיקים תהיי יותר חכמה .כי זה בעיקר תלוי בגודל של הזקיקים. (כל זקיק בשל אמור להראות על רמה שבין 500-1000 של E2. עכשיו השאלה אם יש הרבה זקיקים קטנים עדיין וזו הסיבה או מעט שכבר כמעט בשלות. לגבי הפרוגסטרון מ-5-6 ומעלה זה מעיד על ביוץ. ומאז זה הולך ועולה עד הסוף המאושר (הלוואי) את לפני הזרעה או לפני שאיבה? בהצלחה רבה רבה רבה.....

טאיה1

New member
תודה אם מאמצת

הרופא אמר להזריק עוד יומיים (היום ומחר) וביום שלישי לבוא לאולטראסאונד. אני מאאאאאאאאאאד מקווה שזה לא יהיה מאוחר מידי. לדעתו, ה- E2 עוד נמוך.

הי..שוב

אם אין בעיות מיחדות זה יכול להגיע אפילו ליותר. וש כאלה שמגיעות ל-5000 בל אז סביר שיש הרבה זקיקים. יכול להיות שזה המצב אצלך. בהצלחה יקירתי .ואל תדאגי לא נראה לי שזה יהיה מאוחר מדי. כי הפרוגסרון עדיין נמוך.

עינת ב6

New member
גלולית../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הי לך, זה באמת באמת באמת מתסכל כשלא מצליחים להגיע עד הטיפול עצמו...
אז קודם כל אני אשלח לך חיבוק של עידוד...
לגבי הגלולות, אני ממליצה לך בחום להתייעץ עם הרופא שלך למרות שזה בהחלט קורה שיש דימומונים קלים כשמתחילים לקחתת שוב גלולות...
אני מאמינה שהכל יסתדר ושלא פיספסת את החודש , אבל הכי בטוח שתעדכני את הרופא שלך...
מקווה מאוד מאוד שהפעם זו הפעם!
המון בהצלחה חמודה!

למעלה