עזרו לי לצנוח!!!

mr ron

New member
עזרו לי לצנוח!!!

אני מניח ששואלים את זה פה הרבה אבל... אני לא צנחתי מעולם והייתי רוצה לקבל על זה קצת פרטים. האם פאראדייב זה המקום היחיד בארץ שממנו ניתן לצנוח? האם 1000 שח הוא המחיר המינימלי לטנדם (אני חייל)? בקיצור תמליצו לאדם שרוצה להכנס לעניין הזה ולא בטוח שהוא יכול להרשות את זה... תודה, רונן

ami b

New member
תתעודד רון-אין דבר העומד בפני הרצון

פרדייב הוא לא המקום היחיד ,אבל לבטח -הכי טוב!!!! תתקשר ותגיד שאתה חייל ובטח יתחשבו בך ויבואו לקראתך+תצנח באמצע השבוע זה יותר זול. בכל מקרה אתה עומד לעבור את אחת החוויות המדהימות של חייך!!!!תהנה מכל שניה.(יש רק 50 כאלה בנפילה חופשית) תראה את הפנים של מור ותבין. נשמח לראות אותך ובהצלחה.

Basejumper26

New member
עוד יותר מדהים זה החזון שיש לבחורה

אתם חייבים להודות שזה הדבר הכי מדהים בצניחה הזאת...

Icarus Canopies

New member
אחחחחח... אין כמו צניחה!!!

טוב, זה לא נורא שאתה שואל שאלה שכבר שאלו 100 פעם, אחרי הכל אנחנו כאן כדי לעזור ובטח שכשניתן לעשות "העתק" / "הדבק", זה מאוד פשוט (וזה מה שעשיתי הפעם). כמו שתבין מתשובתי, ישנו עוד מועדון בארץ מלבד חוף הבונים, והנה פרטיו... אז: אתה מוזמן לבקר באתר של www.skykef.co.il ןאני מאמין שרוב המידע הדרוש יופיע שם. בגדול, אני ממליץ לך להתקשר למועדון ולקבל את כל המידע בטלפון, גם אני אישית אשמח לעזור וניתן להשיג אותי ב- 225007-051. בכל אופן, יש שני סוגים של קפיצה עבורך. האחד, Tandem. זוהי למעשה צניחת הכרות שנותנת לך להרגיש שחלה טעימה מהנושא. אבל... אם אתה יודע ש"זה הדבר שאתה רוצה לעשות", חבל על הזמן והכסף, גש ישר לקפיצות הקורס, ותסיים עם רשיון בינלאומי. נ.ב- כתבתי את ההודעה בלשון זכר, אך ורק מטעמי נוחות. כמובן שהספורט הוא גם לנשים, ואפילו עדיף שכך... 'Blue Skies' UV

למעלה