עזרו לי לעשות סדר: אין לעצור או לחנות 6/12 מטר לפני/אחרי צמת/מעבר חציה?
פ פתחלבל New member 7/1/06 #1 עזרו לי לעשות סדר: אין לעצור או לחנות 6/12 מטר לפני/אחרי צמת/מעבר חציה?
N NewUser4 New member 10/1/06 #16 תהיה יותר ספציפי מה אתה מחפש? את פקודת התעבורה? את תקנות התעבורה? אתר ללימוד תיאוריה? אם יש לך שאלה ספציפית בנוגע לחוקים מסויימים אתה יכול להעלותה כאן.
תהיה יותר ספציפי מה אתה מחפש? את פקודת התעבורה? את תקנות התעבורה? אתר ללימוד תיאוריה? אם יש לך שאלה ספציפית בנוגע לחוקים מסויימים אתה יכול להעלותה כאן.
D Daemonlior New member 7/1/06 #3 בבקשה: אין לעצור או לחנות 12 מטר לפני ואחרי צומת (אלא אם כן צויין אחרת על ידי תמרור או אבני שפה) אין לעצור או לחנות 12 מטר לפני מעבר חציה...
בבקשה: אין לעצור או לחנות 12 מטר לפני ואחרי צומת (אלא אם כן צויין אחרת על ידי תמרור או אבני שפה) אין לעצור או לחנות 12 מטר לפני מעבר חציה...
פ פתחלבל New member 7/1/06 #9 המורה שלי מסכים לתת לי שיעורים ... אפילו שאין לי עדיין טופס ירוק - זה בסדר?
D Daemonlior New member 7/1/06 #11 בסדר לחלוטין.. ובבקשה, תרכז את כל ההודעות בנושא אחד, ואם שכחת, תנצל"ש לאחד מהאשכולות האחרים שלך..
S samata New member 7/1/06 #14 חוקית - זה לא אסור למורה ללמד תלמיד לפני שהוא עבר את כל הבדיקות שהטופס הירוק דורש. מה קורה בפועל? המורים לא ממש שמים על זה.
חוקית - זה לא אסור למורה ללמד תלמיד לפני שהוא עבר את כל הבדיקות שהטופס הירוק דורש. מה קורה בפועל? המורים לא ממש שמים על זה.