עזרו לי לעשות סדר !!!

עזרו לי לעשות סדר !!!

אושר לי הפריה באלישע. ההמתנה מאוד ארוכה, ובנוסף צצה לה בעיית ממון (היינו אצל רופא פרטי עד כה). אנחנו מבוטחי כללית. האם האפשרויות העומדות בפנינו הן : כרמל ורוטשילד ? כרמל = טיפולים בלין ? ו... כיצד הטיפול הולך : רופא אחד מטפל לאורך כל החודש ? אולרטסאונד כל פעם נעשה על ידי רופא אחר - בכמה רופאים מדובר ? מה יותר מומלץ ? סליחה על הבלבול, אני בתוך סערת רגשות....

חגית6

New member
ועד שהצפוניות יענו...

תמיד לפני הפעם הראשונה יש המון חוסר ודאות וחששות כך שטבעי שתהיה מבולבלת...אבל תראי שאחר כך הכל זורם. מאחלת לך שזה יהיה הטיפול הראשון והאחרון ושיגמר ב-
בעוד 9 חודשים !!! בהצלחה !

r o m i 1

New member
קצת תשובות

האפשרויות בכללית בחיפה- לין-כרמל. בלין נעשות בדיקות הדם ה-US הייעוץ ע"י האחיות והפגישות עם הרופאים (ד"ר וינר וד"ר ישי) ובכרמל השאיבות וההחזרות. אבל אם אושרה לך כבר הפריה באלישע, כנראה אחרי המתנה, כי בכללית מאשרים מיד רק לכרמל (לרוטשילד אגב לא מאשרים היום), אז למה לא ללכת על אלישע. שמעתי שיש שם רופאים טובים מאד- ד"ר קלדרון, לויט, ואחרים שאני לא מכירה. אולי בנות אחרות יוכלו לעזור יותר. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ועם שם כמו שלך נא לא להתייאש!!!

ח י ו ב י

New member
מניסיון של חברה בכללית אני יודעת

שלא מאשרים חוץ מלכרמל שום בי"ח, ואכן כמו שנאמר לך באלישע יש צוות מעולה ומקסים, אז אולי כדאי ללכת על אלישע. אני יודעת שחוץ מהחזרה ושאיבה בבי"ח הכל נעשה בלין. בהצלחה

נועם@בת

New member
אם אני זוכרת נכון, תוכלי לקבל הפניה

נהירה רק לכרמל, לכל היתר יש רשימת המתנה. בשביל להיות בטוחה את יכולה להרים טלפון לבני ציון (רוטשילד) ולשאול אותם. אני אמנם טופלתי בבני ציון, אבל שכן מהר מאוד התברר שאני אתגר לדר' קלדרון וזכיתי לטיפול אישי ממנו (בעיקר אחרי שדר' X פישל ופספס לי את הביוץ
). בעקרון את הUS עושה טכנאית מתוקה ומיומנת, ואם יש עומס מצטרף אליה אחד הרופאים. הרופא התורן באותו יום עובר על הUS והתיק. בצהרים מגיעות תוצאות בדיקות הדם ועל סמך הUS והתוצאות הרופא מחליט מה הלאה- האחיות מתקשרות למסור את ההוראות. לפי מה שאני ראיתי, כל הצוות עובר על התיקים בשלב זה או אחר בישיבת צוות, כך שהמטופלות לא מקבלות טיפול אקראי סתם כך מרופא זה או אחר שלא מכיר את התיק. לגבי כרמל- מן הסתם הדובה הקטנה תכנס ותענה, והפעם אשתדל להכניס את התושבה שלה לשאלות הנפוצות. שבוע טוב נועם

למעלה