עזרו לי לעזור לקטנציק

עזרו לי לעזור לקטנציק

גזים !בן חמישה ימים סהכ יונק בלבדסובל מגזים בצורה קיצונית זהו ילדי הרביעי ומעולם לא נתקלתי בדבר הזה בשום גילאני מאוד מקפידה על התזונה שלי טבל תקשיבו ההוא עובר שבעת מדורי גיהנום וגם אנחנו איתומה עושים איך מקלים חוץ מלחכות שיעבור

מנשא, כדור פיזיו, עיסוי תינוקות

להחזיק בתנוחת "נמר על העץ"...
יש כל מיני שיטות, את צריכה לנסות את הכל ולגלות מה עוזר לו,
ובעיקר להתאזר בסבלנות...

בכל זאת, תסכימי איתי שרצוי לוודא שההנקה יעילה

כמה פעמים נתקלתי בתינוקות ש"יש להם גזים" שפשוט לא ינקו יעיל, או שניהול ההנקה היה לוקה בחסר. חשוב לוודא כמה דברים:
1. שהתינוק תופס את השד בצורה טובה ויונק באופן אופטימלי - לא מכאיב או פוצע, ויש העברת חלב יעילה.
2. שהתינוק יונק לפי דרישתו וללא הגבלה או זמנים, שעות, או דקות מסויימות. הוא אמור לינוק מינימום 8 פעמים ביממה, לסיים שד אחד ואז להציע את השני. להיניק גם אם עבר פרק זמן קצר מההנקה הקודמת, ולא להפסיק את ההנקה באופן שרירותי אלא רק כשהתינוק כבר לא יונק יעיל או לאחר שהתנתק בעצמו. ותמיד תמיד תמיד להציע צד שני.
3. לספור חיתולים - בגיל חמישה ימים ברוב המקרים הקקי כבר התחלף לצהוב חרדלי ונוזלי או משחתי, ויש לפחות 3 פעמים קקי ביום, ולפחות 6 פיפי ביום. אם התינוק לא ממלא מספיק חיתולים, או שהקקי עדיין ירוק או חום והשתן מרוכז, יכול להיות שהוא פשוט לא מקבל מספיק חלב.

<הכותבת היא יועצת הנקה מוסמכת>

אני על הכל אסכים איתך גברת!!!

לא הסכמתי עם ה"גשי מיד לרופא"

שני פריטים חובה

שהמליצו לי עליהם ובלעדיהם לא היינו שורדים את הגזים -
1. מנשא עירסול
2. טיפות טבעיות גרפווטר
ילד רביעי בטח לא תרצי לקנות מנשא חדש נסי לראות אם יש ממי להשאיל או לקנות יד 2.
הטיפות מצויינות ואפשר לתת לפני ואחרי כל הנקה!

דונה31

New member
לנו עזר גרייפווטר

המינון שנתתי היה נמוך ממה שרשמו וזה הספיק.
ואכן גם שמרתי בצורה קפדנית ביותר על התזונה.

אסנתגיל

New member
גם לנו עזר גרפווטר, ושילבנו את זה

עם ערסול במנשא שקנינו במיוחד בשביל זה (אחד עם רטט)... נסי, זה אמור להפחית לך כבר תוך כמה ימים..

למעלה