עזרו לי להיגמל!!

עזרו לי להיגמל!!

שלום. כבר המון שנים שאני כוססת ציפורניים (מאז שאני זוכרת את עצמי). אני שונאת את זה. הרגל מגעיל ומטומטם אבל לא יכולה להפסיק. אני זוכרת רק 3 פעמים במשך חיי שהצלחתי להיגמל לתקופה ולגדל ציפורניים לתפארת... אבל.. מעדתי שנית וחזרתי אל ההרגל הנוראי. ניסיתי "מרה" לתקופה מסוימת. הציפורניים גדלו ואני נפטרתי מ"המרה" (גדלו גם בזכות כח רצון שלא החזיק יותר מידי). גם הפעם לא החזקתי מעמד יותר מידי זמן. למישהו יש פיתרון?!

ננא

New member
כסיסת ציפורניים

שלום ציפור גדולה, לפעמים הרגל לכסיסת ציפורניים נובע ממתח או לחץ. לכן אני ממליצה לגשת למטפל/ת בתחום הרפואה המשלימה על מנת לקבל טיפול להרגעה, זה יכול להיות בעיסוי, רפלקסולוגיה, דיקור וכו' מה שמתאים לך ביותר. ובנוסף אפשר לשתות קבוע חליטת תה צמחים מרגיעים.

האמת היא...

שחשבתי לציין במכתב שלא יכתבו לי שטויות של "זה נובע מלחץ". זו תיאוריה ממש ישנה ואני לא חושבת שהיא אמיתית. גם ילדים קטנים כוססים ציפורניים ואני לא חושבת שהאווירה בגן גורמת להם לחצים. אני לא מחפשת טיפול נפשי אלא טיפול מעשי ויעיל. למי יש זמן לעיסויים ודיקור? (ובינינו, למי יש כסף?!). כל אופן, תודה על הכוונה. אני מעריכה את זה.

תתפלאי כמה האוירה בגן יכולה לגרום

ללחצים אצל ילדים .... אבל כמו שאת מחליטה שאת מפסיקה לעשן / לעשות דיאטה / ככה את לא כוססת , הכול עניין של רצון , מבפנים , השלמה עם זה שרוצים באמת , רק כך תוכלי בהצלחה

ה מוזה

New member
התפרצת לדלת פתוחה ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה ציפור
בעבר הלא כ"כ רחוק היה כאן דיון ארוך על הנושא ששאלת,מסתבר שיש עוד הרבה כוססי ציפורנים ובשרשור שמצרפת לך קישור אליו תמצאי שלל עצות וטיפים החל מפלפל שחור,"מרה",בניית ציפורנים,כוח רצון,להתערב עם חברה והרבה הרבה עצות ,מקווה שתמצאי עצה שתהיה יעילה עבורך ובהצלחה

רומיקה

New member
תעשי בנייה...

אני עשיתי השבוע-פעם ראשונה בחיי- הפתרון הכי טוב!!

למעלה