עזרו לי, חברים

עזרו לי, חברים

התוכלו לעזור לי לזהות שיר? ישנו שיר של הזמר רוני ידידיה, שמופיעות בו המילים האלה- 'אבל ביום, שתיפגע, תתחיל לראות את כל קווי הדופי'. אנא, עזרו לי!

מצטער, לא מכיר

אבל מכניס תגובה כדי להביא את ההודעה שוב אל מרכז העניינים

מרכזון

New member
מצטער...../images/Emo7.gif

חיפשתי בשירונט.... לא מצאתי. ישנו שם שיר אחד של רוני ידידיה שמו: "קולנוע".

גנגי

New member
דווקא לי זה מוכר

וממש עלך קצת אונת המוח, אבל מחליק משם כל פעם (אולי כי נשרו משם תאים רבים לאחרונה וקצת חלקלק שם). פעם הייתי בקיאה מאוד בשירת רוני ידידיה, אבל הוא שתק יותר מדיי שנים, ושכחתי...

גנגי

New member
סליחה על הז'גיעות

התכוונתי לכתוב "על קצה אונת המוח", אבל בדיוק התרחשה שם מפולת-תאים.

התשובה פשוטה והשיירה עוברת

השיר נקרא : "השיירה עוברת" והוא אכן של רוני ידידיה ( ולאן הוא נעלם?) לילה טוב נעם

מוגג

New member
עצרו שיירתכם

גם אני חשבתי לומר כך אך משום מה נראה לי שמדובר בשיר אחר. המנגינה אמנם מאודומה, אך נשמעת לי קצת שונה. השורה "נובחים ואז השיירה עוצרת" מזכירה מאוד את המנגינה של "תתחיל לראות את כל קווי הדופי" אבל לא ממש זהה. האם זכרוני בוגד בי?

אוף השתגעתי כבר

אני חושבת שזה "השיירה עוברת" ככה זה מזדמזם לי במוח הלוואי שעזרתי

והשיר המדובר הוא ...

"ללא מגע" למילים של אהוד מנור בין האסור והמותר הגבול גמיש ועוד ממשיך לנוע בין הגלוי והנסתר מפריד הזמן לשם השעשוע אתה יכול ללא מגע להתבונן באופן פילוסופי אבל ביום שתפגע תתחיל לראות את כל קווי הדופי לכל מילה יש משמעות עד שפתאום יש משמעות אחרת וכך הופכת כל טעות בהבל פה לפעולה מובחרת אתה יכול ללא מגע ... מהודו סין עד ארץ כוש יש אילוצים ויש משחק בחומר עוד יש הצע ויש ביקוש אך אין הבדל בין קאדי רב או כומר אתה יכול ללא מגע ... מפני חדש יוצא ישן אך אין חדש מתחת פני השטח ולא נשוב עוד אל הגן ואיש אינו יכול לחיות לבטח בין האסור והמותר הגבול גמיש ועוד ממשיך לנוע בין הגלוי והנסתר מפריד הזמן לשם השעשוע אתה יכול ללא מגע ...

shellyland

New member
מאיפה באת אתה פתאום?

אתה מוכרח להפסיק לעשות לנו את תרגילי ההעלמות האלה.

מוגג

New member
זה בדיוק מה שרציתי לומר

אילו הייתיודע זאת.. כל הכבוד מאיר

למעלה