עזרו לי גברים

יש דבר אחד משותף לכל הגברים שדוחפים לסקס בדייט הראשון

(פרט לכך שהם גברים וחרמנים) לא מפריע להם שהקשר יתקלקל כבר על הדייט הראשון. הם לא חוששים ליצור תדמית לא רצויה אצל האישה שמולם. שזה אומר המון!
&nbsp
הרי גברים, גם אלו בעלי האינטיליגנציה הרגשית הנמוכה ביותר, מבינים שיש נשים (ולא מעט), שכאשר הן מחפשות קשר רציני, גבר שדוחף חזק לסקס בדייט הראשון, נתפס כמרתיע ולא רציני בעיניהן. כעת, למרות שכל הגברים מבינים את זה, ולמרות שאף גבר עוד לא מכיר את מי שמולו בדייט הראשון מספיק טוב, עדיין יש את אלו שמתעלמים מכך, ודוחפים לסקס בכל הכוח. והסיבה הפשוטה ביותר להתעלמות, זה שהם לא באמת חושבים שמדובר במישהי שהם רוצים, כי אם היה מדובר במישהי שהיתה עושה להם את זה בטירוף, הם היו חוששים להרתיע אותה בהתנהגות שעלולה להיתפס כלא רצינית, היו מתייחסים לאישה בכפפות של משי, ודוחפים את הזין עמוק עמוק לתחתונים של עצמם.

אבשי14

New member
תביני..

גבר רק מעריך יותר בחורה שלא קופצת למיטה כמה שיותר מהר ואם לא אז הוא ממש לא בשבילך שיחפש במקום אחר אני ממש לא מבין אותך ואת קו המחשבה שלך

אני לא חושב שלדחות בלי סיבה זה כדאי

הרי כשאת יוצא תעם מישהו, אז מנסים להכיר ולגשש.
&nbsp
מה יעזור להימנע מסקס מראש? הרי לא בטוח שזה יגלוש לשם (בטח שלא אם לא תאפשרי לזה)
אם זה, באופן טבעי, גולש לשם כי שני הצדדים חושקים בכך - אז מה רע?
&nbsp
אם אין בינכם שום דבר משותף, אם אין כימיה וזה לא זורם - אז גם לסקס לא תגיעו.
אם זה זורם והולך בכיף, אז למה למנוע?
להפך - אם זה זורם ונראה שהולך לכיוון סקס ואת תמנעי את זה (ואף אולי יותר מפעם אחת) סתם על העיקרון, הגבר עלול לתהות אם משהו לא בסדר (או בו, או בסיטואציה, אולי בך) וזה לא קל לשאול (ובטח שלא לענות) שאלות כאלו די בהתחלה

זה כל כך עצוב

לקרוא שוב ושוב את ההתייחסות הטבעית הזאת לסקס כמשהו שנשים "נותנות" וגברים "מקבלים"
סקס אמור להיות דבר כייפי שעושים כי רוצים או כחלק מהנה ממערכת יחסים
אם תרגישי שבדייט שני עם גבר את ממש נמשכת אליו ובא לך ללכת איתו למיטה לא תלכי בגלל החוקים האלו?
ואת חושבת שאם "תמשכי" גבר עד לפגישה הרביעית ואז "תעשי הכל במיטה" זה יבטיח שהוא ישאר?
כל המשחקים האלו, החוקים האלו וההתייחסות לסקס כאיזה משאב שאת נותנת בשביל לקבל דברים אחרים (מערכת יחסים קבועה, ביטחון, אהבה) לא מובילים לשום מקום טוב.

למעלה