כמעט תמיד הם רוצים
סקס. לפחות לניסיוני האישי.
אני כמעט ולא מוצאת גברים שרוצים להכיר אותי קודם לפני שהם רוצים לחדור אלי לגוף. זה אפילו הזוי במחוזותיי, עד כדי כך שכשאני פוגשת גבר כזה, אני חושבת שיש לו בעיה. לפעמים זה נכון ולפעמיים זה לא.
פעם קראתי איפה שהוא שגברים במבנה אישיות שלכם מתחברים מהר יותר לנשים דרך הסקס ואילו נשים רוצות להכיר קודם כדי שיתעורר להם הצורך לסקס.
כמובן שיש כל כך הרבה סוגים של גברים ונשים בנושא הכרויות ואינטימיות של סקס. זה לא נכון לשים אנשים בתבניות למרות שאני בטוחה שאין בן אדם שלא עושה את זה (כולל אותי

). מניסיון חיים אישי שלי- מה שקראתי מתאים לי בול.
שייעלמו .........................יבוא אחד אחר. העניין הוא שאת נורא נורא רוצות זוגיות ואולי מוכנה לוותר על מה שאת מרגישה שנכון לך כשאת מכירה גבר וכל הכרות שלך את מאוד מנסה לגרום לה להיות מוצלחת. השאלה באיזה מחיר אישי? את זה את מחליטה.
כמובן שבכל הכרות עם גבר/אשה צריך קצת להתגמש בין הרצונות שלו לשלך על מנת שההכרות בניכם תתפתח. את מחליטה מה הגבולות שלך וזה מן הסתם זה קורה "תוך כדי תנועה". לא חושבת שאת יכולה להציב גבולות עקרוניים כשאת מכירה גבר. כל הכרות זה "הרפתקה" שונה שמביאה אותך למצבים,תחושות והתנהלות אחרת ולכן זה עניין כל כך דינאמי שזה נראה לי אפילו מיותר כל הגבולות האלו, במיוחד שהם באים מההיגיון ולא מהרגש שלך- אם זה כך.
בהצלחה ! מציאת זוגיות זה לא עניין פשוט כל כך, במיוחד כשרוצים להקים משפחה, בית וכלב.
וואי חפרתי