עזרו לי גברים

עזרו לי גברים

אני זקוקה להתייעצות, אני כבר בת 30 רווקה ודי נואשת בתוך תוכי, הורדתי את אפליקציית טינדר והצבתי לעצמי גבולות: 3 דייטים ראשונים מחוץ לבתים שלנו וללא מגע, בדייט הרביעי אני מוכנה להכל במיטה, מה דעתכם לגבי דחיית הסקס בדייטים הראשונים? ואיך מבשרים זאת לגבר לפני הדייט הראשון?

לא

מבשרים את זה
ולא מעלים את זה מראש
&nbsp
אם ברמת השיחה הראשונית מתאים לך דייט עם הבחור
פשוט לראות איך הדייט זורם
מה רמת הכימיה
מקסימום,בסופו (בסופם),פשוט לומר לא "תודה,היה לי מאוד נחמד וכייף,נדבר מחר,לילה טוב"
&nbsp
כנות
ישירות
&nbsp
הכי פשוט
הכי נכון
הכי סקסי
&nbsp

אוקיי

תודה היה חשוב לי לשמוע מגבר אם נדפקתי על כל הראש או לא...הכי חשוב כנות..אבל הפחד שהוא ייעלם כי הוא לא "קיבל"

וזה

בדיוק הסימן שהוא לא ראוי לך.

עכשיו,תתארי לעצמך סיטואצייה שבה את שוכבת איתו בדייט הראשון
ואז,,,,,,,,,,,,
הוא נעלם לך.
איך אז תרגישי?

אני לא גבר

אבל אני יכולה להמליץ לך שכדאי להפסיק עם הצבת הגבולות ופשוט לזרום עם מה שמרגיש לך טוב במיוחד כשאת כותבת על עצמך שאת נואשת...
הצבת גבולות במצב כזה לא מקדמת אותך למטרה וזה לאו דווקא בהקשר של סקס
ודבר שני את לא צריכה לספר את זה לגבר .... את צריכה בשביל עצמך לשחרר קצת .... זו דעתי
&nbsp

noam 83

New member
מקריאה ראשונית

מאוד מעניין להבין מאיפה מגיעים הגבולות., ומצד שני, בדייט רביעי, "מוכנה להכל".
טיפוס של קצוות?
נכווית בעבר בגלל ש"נתת" מהר מדי?
מרגיש שיש לך דרך לעשות לפני ההיכרות הבאה. להבין קצת את עצמך, ממה את פוחדת, מה את רוצה,

מאוד מובנת הרגשת הנואשות. באמת.
עשי פסק זמן.
אני מאוד אוהב להמליץ על עזרה מקצועית. כדי להבין את עצמך ומה מניע אותך. ולהגיע לפגישה הבאה ממקום הרבה יותר טוב, נכון , מודע, רגוע, בטוח וכו

איך טינדר הפך

לאתר הכרויות?? זה לא מקום לחפש בו סקס ומהר??
&nbsp
את מחפשת קשר רציני? אל תחפשי אותו בטינדר.
לדעתי הרצינות של הקשר נגזרת ממה שאת והאדם מולך מכוונים אליו ולא ממספר הדייט שבו שכבתם.

אני חושב שזה מאוד הגיוני....

בתור גבר אם היו לי כוונות רציניות לגביי בחורה הייתי ממתין עם הידיים איזה מס' דייטים
אין עם זה שום בעיה וההפך הוא הנכון...אני חושב שגברים מעריכים את זה יותר מאשר סקס בדייט הראשון.
&nbsp
חוץ מי זה שיש למה לצפות...:)
&nbsp

טינדר זו אפליקציית סטוצים

אז לא נראה לי רלוונטי.
חוצמזה, את רווקה בת 30 ונואשת (מילים שלך), אז wtf?
סקס זה אחלה דבר שבעולם, כשעושים אותו מרצון ובכיף, למה שתרצי למנוע מעצמך משהו טוב?
ואני לא גבר, אני פשוט אשה, שלא מוצאת לנכון להציב לעצמה גבולות מיותרים

לא בישראל

בכל העולם טינדר הוא אכן אפליקציית סטוצים. בישראל סתם עוד אפליקציית הכרויות.

חופ שיה

New member
אני בעד לדחות סקס בדייטים ראשונים

אפילו אם רוצים שיהיה סקס. אני אוהבת את המתח המיני שזה יוצר, את הריגוש והפרפרים לפני כל מפגש שהם לדעתי שווים יותר מהסקס עצמו..שלא לדבר על שבזמן הזה אפשר להכיר אותו קצת יותר ולראות האם זה מישהו שאני יכולה לנהל איתו מערכת יחסים כזו או אחרת.
לא מבינה למה אצל כולם זה לא ככה?

תעשי מה שמרגיש לך באותו דייט.
זה מה שאני עושה. כמובן שאני מעדיפה לנסות למשוך את הקטע של הסקס כמה שיותר עד שזה מרגיש לי שאני ממש ממש רוצה אותו וזה לא רק ההורמונים שמשתוללים
.

תוהה

מה עם הגברים? מה נראה לך שהם חושבים באותן פגישות ראשונות? הם הרי חסרי סבלנות לגבי העניין של הסקס. ..הם בטח מרגישים שאנחנו סתם חופרות במפגשים הראשונים ואז אחרי המפגש השני נעלמים כי לא קיבלו את שרצו

תקשיבי

אני רואה שתי אופציות עיקריות כאן לגביך:
1. את כל כך חסרת ביטחון מול גברים, שאת חושבת שהערך היחידי שלך עבורם זה הגוף הנשי שאת יכולה להעניק להם לצורך סקס (ופרט לכך, לדעתך את מטרד עבורם).
2. את חושבת שגברים הם בהמות על שתיים (ואם כך, מדוע את מחפשת בכלל גבר?).
&nbsp
(*ייתכן שילוב בין שתי האופציות)

חופ שיה

New member
כמעט תמיד הם רוצים

סקס. לפחות לניסיוני האישי.
אני כמעט ולא מוצאת גברים שרוצים להכיר אותי קודם לפני שהם רוצים לחדור אלי לגוף. זה אפילו הזוי במחוזותיי, עד כדי כך שכשאני פוגשת גבר כזה, אני חושבת שיש לו בעיה. לפעמים זה נכון ולפעמיים זה לא. :)

פעם קראתי איפה שהוא שגברים במבנה אישיות שלכם מתחברים מהר יותר לנשים דרך הסקס ואילו נשים רוצות להכיר קודם כדי שיתעורר להם הצורך לסקס.
כמובן שיש כל כך הרבה סוגים של גברים ונשים בנושא הכרויות ואינטימיות של סקס. זה לא נכון לשים אנשים בתבניות למרות שאני בטוחה שאין בן אדם שלא עושה את זה (כולל אותי:)). מניסיון חיים אישי שלי- מה שקראתי מתאים לי בול.

שייעלמו .........................יבוא אחד אחר. העניין הוא שאת נורא נורא רוצות זוגיות ואולי מוכנה לוותר על מה שאת מרגישה שנכון לך כשאת מכירה גבר וכל הכרות שלך את מאוד מנסה לגרום לה להיות מוצלחת. השאלה באיזה מחיר אישי? את זה את מחליטה.

כמובן שבכל הכרות עם גבר/אשה צריך קצת להתגמש בין הרצונות שלו לשלך על מנת שההכרות בניכם תתפתח. את מחליטה מה הגבולות שלך וזה מן הסתם זה קורה "תוך כדי תנועה". לא חושבת שאת יכולה להציב גבולות עקרוניים כשאת מכירה גבר. כל הכרות זה "הרפתקה" שונה שמביאה אותך למצבים,תחושות והתנהלות אחרת ולכן זה עניין כל כך דינאמי שזה נראה לי אפילו מיותר כל הגבולות האלו, במיוחד שהם באים מההיגיון ולא מהרגש שלך- אם זה כך.:)

בהצלחה ! מציאת זוגיות זה לא עניין פשוט כל כך, במיוחד כשרוצים להקים משפחה, בית וכלב.:)

וואי חפרתי

למעלה