עזרו לי בבקשה!!!

eliela

New member
עזרו לי בבקשה!!!

אני יודעת שיש כאן אנשים עם לב חם אבל אני כבר נואשתי מה חיים האלו כל הדלתות נסגרות בפני חלקם כי אני בעצמי לא ידעתי להעריך כראוי אני במצוקה כלכלית שרק פתרון אחת יש באופק ואין לי - מצד אחד אומץ - ומצד שני אני יודעת שהחברה לא נותנת לאחת שעברה את מה שאני עברתי ב-43 שנותיי לעבור. עם כל הבושה שבעולם אני מבקשת עזרה מושיטה את ידי כאן לתרומה מכל חברי הפורום מודה מראש לכולם גלית מס ח-ן לתרומות 925 - 51 / 022753 בנק לאומי סניף 925 טייגר, אני מודה לך מכל הלב שאתה נותן לי במה כאן לבקשה שלי. מיותר לציין שאני יודעת מהו סבל. הלילה הבן שלי - זה שגדל עם אביו ולא ראיתי אותו 19 שנה ועכשיו בצבא - התקשר מטלפון ציבורי ואמר שניתקו לו את הפלאפון שאני הייתי משלמת עבורו. האם יש לחיים שלי פתרון אחד במקרה כזה כמשפחה של נרקומן??? האם מדינה המזופטת נותנת ככה לאנשים ליפול מבלי להושיט עזרה??????? ולך... שוב תודה מכל הלב

קשכפית

New member
אלילה שלום ../images/Emo39.gif

קורע לקרוא מה שכתבת ושאת במצוקה כה קשה. לגבי הבן שבצבא אם את במצוקה כספית ברור שאת לא יכולה להחזיק לו טלפון נייד, זה גם לא משהוא שאי אפשר לחיות בלעדיו! כשאין כסף אז אין. הוא יכול לקנות כרטיס טלקרד ולהתקשר מטלפון ציבורי כמו שהייו עושים לפני שהתמכרנו לניידים. תכלס מבחינה כספית לצערי באופן אישי אין ביכולתי לסייע, היות ואני לא עובדת כבר מעל חצי שנה וטייגר גם אינו עובד וההכנסה שלו היא הקיצבה מבטוח לאומי, אז אני ממש מתנצלת שאין לי מזומנים לתת. מקווה שאת מבינה. אני לא יודעת אם את עובדת או לא, אבל אם אינך עובדת ולא יכולה לעבוד, תפני לשרותי הרווחה, לקבל קיצבה, אם יש לך סיבה ויש לך את הניירות תוכלי להשיג עזרה כלשהיא, אני טועה?? שיהיה לך רק טוב אינשאללה.

eliela

New member
אז הנה מעט הסטוריה../images/Emo24.gif

אני חברת קיבוץ כבר 16 שנה. בקיבוץ לא שילמו במשך כל השנים את החלק היחסי של אבטלה לביטוח לאומי, וחברים רבים שלא למדו (כמוני, שהייתי עסוקה עם עודד) מוצאים את עצמם ללא יכולת להתפרנס אפילו דרך לשכת עבודה. יחד עם זאת עבדתי עד שלשום בחברת מזון בפקידות ובניהות קופפות רושמות בחדר האוכל אבל חדר האוכל נסגר ואני שוב בלי עבודה. יש לי יום בשבוע בערבים עבודה כקופאית בסופר של הקיבוץ, ואני מרצה בבתי ספר בנושא מלחמה בסמים. מאתמול אני בבית ואני משתגעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בנוסף, בגלל כל מה שעודד עשה בקיבוץ, אנחנו מנודים (כאילו שאני הבאתי לו את הסמים) ובכמה מקומות עדיין מפחדים שהוא יגיע בעקבות זאת שאני עובדת שם ויגנוב שאני אוהבת אותך... אמרתי לך פעם????? ואם לא -----------אז הנה אמרתי
גלית

קשכפית

New member
אלילה יקרה, זהו הודעה משנינו

טייגר+קשכפית. אחרי שיחה עם טייגר ומחשבה שנייה, הבנתי מספר דברים שלא ירדתי לעומקם קודם. אישה אמיצה כמוך ולמודת סבל, שעוזרת את האומץ לבקש ולפנות דווקא מאיתנו חבריך הוירטואלים לפורום, אומנם מצומצמים במספרם אך הרחבים בליבם, המעשה האמיץ הזה ראוי לדעתנו לכל תמיכה אפשרית להבדיל מאם היה עושה זאת איזו שהיא דמות חדשה ללא "שורשים" אצלנו היו זוכים באותה שורה להתעלמות במקרה הטוב או למחיקה בהוראת הנהלת הפורומים במקרה הפחות טוב. אני לא יודע (טייגר) אם שמת לב את גולשת שמשתפת אותנו מעט מאוד בדברים שבאמת עוברים עליך ועדיין בזכות כושר הביטוי שלך והאמפתיה והפנייה בגוף ראשון לצער ולכאב האישי שלך, הצלחת ליצור לעצמך כאן עדת מעריצים שאוהבת אותך וחרדה לשלומך בלי שום קשר לכמויות ההשתתפות כאשר מעט ההודעות שלך עדיין מכילות תמיד תוכן אמיתי ושובה לב. אין לי ספק שאיתותי המצוקה החרונים שלך אינם פרי של נסיון סחיטה כל שהוא אלא איתות מצוקה הכי אמיתי שיש בעולם. מלב דואב של אם שעולמה כביכול חרב עליה וכל העולם נגדה (הקיבוץ וכד´) זה קשה!!!! ואת עדיין מנסה בכוחות אחרונים לא להיכנע. אנחנו לא יכולים להישאר אדישים ולמרות שקשכה שהיא הצד הרציונאלי ביננו (שמחובר אל הקרקע ומלחמת הפרנסה הקשים), שהיא לי שסתום הביטחון המונע ממני לעיתים, פיזור כל מה שיש לי ביד לעבר הרוח הגדולה וכל דורש. אם היא תפסה אותי כאן כמעט סימולטנית בייחד התחלנו לדבר עליך אלילה ועל בקשתך יוצאת הדופן זה אומר... נכנסת לנו ללב וזה לא דבר ולא הזמנה שמקבלים הרבה אנשים/גולשים בעולם הזה. אנחנו נעזור במידת יכולתנו (שהיא לא גדולה ואתך הסליחה), אבל היא המעט שיש וזה מכל הלב. כאשר אנו מצפים משאר חברי הפורום לעשות את אותו הדבר קרי עזרה - שלא פוגעת במי שנותן אותה ולעומת זאת שיכולה לחמם את הלב לצד המקבל שאיבד כבר אמון בחברה/חברים/משפחה וכל מה שבינהם. בהיזדמנות זו הייתי רוצה להזמין אותך לחגוג את ליל הסדר איתנו, אצל אמא שלי בערד, או לבד או עם הבן/בנים שלך, לא ברור לנו בדיוק מי מהם או בצבא או בגמילה אבל במידה והם יוכלו להגיע טייגר מבטיח גם שיחה בארבע עיניים עם מי שצריך. מה דעתך? אנחנו נשמח מאוד!

eliela

New member
טייגר וקשכפית יקרים שלי

ב ב ק ש ה אנא, אנא מכם בבקשה מכם בכל לשון של בקשה מכם מתחננת א) אתם נותנים לי במה כאן לבקשה שרבים אחרים לא היו מעיזים. אני אתייחס חלק חלק למכתב שלכם הקורע לב (לי לפחות - יושבת כאן עם דמעות) אני לא סוחטת למרות שכאן הוירטואלי והאמיתי לא תמיד נפגשים. אתם יודעים עלי הרבה פרטים אישיים שכל מילה שלי ניתנת לבדיקה. אני מספיק אמיצה או מטומטמת לדעת שאני צריכה להתמודד עם חשיפה ציבורית על מנת שהציבור יידע מה אמא עוברת וכמה אפשר עוד לסבול. אני יודעת וקוראת על לא מעט מקרים של אנשים רמאים, נוכלים, מניאקים - אם סליחה על הביטוי - ששוברים את ליבם של אנשים אחרים, "מתידדים" או מספרים סיפורי אלף לילה ולילה על מנת לסחוט ככה את דמעות הציבור וככה את כיסם הפרטי. 2) כפי שאני נכנסת לכאן לא פעם וכיוון שאין לי מה להגיד או - בהרבה מקרים זמן - לא כותבת כלום. זה לא אומר שאני לא משתתפת בנאמר. עד לפני יומיים אני עבדתי בין 10 ל-12 שעות ביום כולל יום שישי עד 8 בערב, כשהיתרון של ימי שישי היא הפסקה מ-14:00 עד 18:00. כרגע יש לי כביכול יותר זמן אבל אני מנצלת אותו לסידורים שלא יכולתי להתפנות קודם (למשל: מלכישוע לא קיבלו מביטוח לאומי את הכסף עבור החודש הראשון שעודד נכנס כי הם היו בשביתה - אז אני צריכה לנסוע עד רחובות - קרוב ל-40 ש"ח דמי נסיעה באוטובוסים - ולסדר שמלכישוע יקבלו את התשלום כי אם לא אצטרך לשלם אני (חחחחחח מאיפה???). אני אדם כזה, כשאין לי מה להגיד, פשוט לא אגיד. ככה אני. 3) לגבי הההזמנה שלכם: עודד במלכישוע וכמובן שלא ייצא (אין לכם מושג איזו הקלה!!!!!!!!) הבן החייל נשאר בפנים ואני... לא תאמינו...עובדת כי משלמים במלצרות אצלנו הרבה אז עוד כמה שקלים יהיו ברוכים הבאים. מה שכן, אני אשמח שאם אגיע לתל אביב (כשיהיו לי 50 ש"ח להגיע...) ולשתות איתכם בכיףףףףףףףף
4) דבר אחד אני וחברי הצ´אט 40 ו-50 פלוס יכולים להעיד עלי: מה שיש לי להגיד אני אומרת גם אם אני טורקת בפני דלתות או מסתכסכת עם אנשים. וכשנפגש, אתם תבינו שכפי שאני כותבת, כמעט בדיוק עם אותם המילים, אני גם מדברת אנא. בבקשה, מתחננת בפניכם, אל תתרמו בבקשה. אני יודעת שנכנסים לכאן הרבה אנשים בעלי אמצעים. אני פונה לליבם הרחב. אוהבת אותכם גלית יאיר, אם קראת עד כאן, תעביר להם בבקשה את הפלא שלי או תגיד לי איך אני יכולה להעביר להם.

קשכפית

New member
בוקר טוב אלילה, מצטערת שרק עכשיו

אני מתיחסת להודעתך, אני לא כול יום נכנסת לבקר כאן. בכל מקרה, מה שכתבת/סיפרת היתקבל והובן ותוייק במקום שצריך. לגבי מה שכתבת שאת "בן אדם שכשאין לו מה להגיד או לא יגיד" זה ברור לי לגמרי, למה להגיד כשאין מה??? עדיף לשתוק. בקשר לליל הסדר, אז אני מבינה שלא מסתדר לך ושאת צריכה לעבוד, נו לא נורא, אני מאחלת לך שהעבודה תעבור בקלות יחסית, שתזמזמי לך מנגינות תוך כדיי ואולי זה גם לטובה, כך תהיהי מרוכזת בעבודה ולא במחשבות מבעסות, העבודה מסיחה את הדעת... גם אני בזמנים מסויימים יצא לי לעבוד בחגים, כשכולם מבלים ונהנים, אבל לא נורא, גם כך אני לא מתה על טכסים וחגים. הכי קטע זה כשהתגיסתי אחרי כמה חודשים היה פסח ואני (עם המזל הנחס שלי) הוגרלתי להיות תורנית מטבח וחדר אוכל בליל הסדר ופסח, איזו קריעת תחת זו הייתה, משהוא טוב! גם זה עבר. כמובן שאם וכאשר תגיעי פעם לעיר ותרצי להיפגש איתנו על כוס
תוכלי ליצור איתנו קשר דרך הפורום ודרך יאיר שהבנתי מההודעה שלך כי יש בינכם קשר בלתי-אמצעי. * אגב יאיר, לא נמצא כאן כמה ימים כי ה-
עוזי עוז שלו הפיל את המחשב בטעות... אז המחשב עכשיו חולה מאוד, מאחלת החלמה מהירה למחשב של יאיר. אז שיהיה יותר טוב הלוואי במהרה במהרה שולחת הרבה
על החתום: קשכה.

יאיר5

New member
אהלן גלית.

המחשב שלי היה מקולקל כמעט שבוע ורק עכשיו אני רואה תהודעות שלך. אני יתן לקשכה וטייגר תפלאפון שלך ואני יחכה לצהריים ויתקשר אליך. קשכה תודה על איחולי ההחלמה למחשב שלי זהו הוא הבריא לגמרי וחזר לעבודה
ראיתי תמייל שלך ואני תיכף שולח תשובה להתראות בינתיים.

למעלה