עזרו לי בבקשה...

עזרו לי בבקשה...

אז מי שקרא את הודעתיי האחרונות ..ולמי שלא...אני אם לילד בן 11 וחצי pdd שאובחן רק לפני שנתיים.מאז הוא קיבל רספרדלר.אך לצערי זה לא עזר.לאחרונה הוא נהיה חסר שקט ועצבני ברמות קשות..צועק משתולל.מקלל..וכן עושה השכמה כל יום בשלוש ארבע.. הלכתי לפסכאטרית של הקופה והיא אמרה שיתכן ונצטרך לאשפזו.אני חושבת שמצבו לא כל כך חמור.ואני יודעת שזה יעשה לו רק רע.קשה לו מאוד עם שינויים .[מוכר לכם....] הלכתי לפסיכאטר פרטי.עברנו לגאודון.וזה לא עזר ממש..וקשה לו מאוד להרדם..עד אחת בלילה... וכן הודיעו לי מקופת חולים כללית שזה לא בסל התרופות.ופרטי זה עולה 1000 שקל לחודש.ואין באפשרותי לקנות..ואז שוב נשארנו חסריי אונים...אני מרגישה חסרת כוח....הבית לא שקט.... מה עושים..???? אשמח לשמוע ממכם.אני אמנם חדשה כאן.אך אתם מרגשים אותי כל פעם מחדש.....

דן להב

New member
אני חושב שהוא זקוק לתרופות

צריך לעשות שילוב בין תרופות מרגיעות ותרופות שמטרתן היא שינה . את צריכה ללכת לפסיכיאטר שימצא את השילוב שבסופו של ענין יעזור. יש סוללה שלמה של תרופות שניתן להיעזר בהן, צריך לגשת ולדרוש. דני

ו ת י ק ה

New member
אינטומין

זו התרופה המקובלת באישפוז (גם בזריקות), וזו התרופה (בכדורים) שאנחנו נותנים לבת שלי, בגיל של הבן שלך, כבר כחצי שנה, לאחר שסירבנו בתוקף לאישפוז. התרופה עוזרת ברמות שאי אפשר לתאר, החיים שלנו נראים אחרת לגמרי מאשר נראו לפני חצי שנה. אנחנו משלבים עם ריספרדל כי אותו היא מקבלת כבר שנים והוא גם כן עוזר. תבקשי מהפסיכיאטרית לרשום אינטומין, זו תרופה חזקה ובלב כבד אני נותנת אותה לבת שלי אבל זה הרבה יותר טוב מאישפוז. אין ברירה, צריך לעבור את גיל ההתבגרות איכשהו. אם את רוצה את יכולה לפנות אלי גם במסר.

drslg

New member
אינטומין תרופה חזקה?

אבא אחד אמר לי שזו תרופה טבעית לגמרי והיא הכי טובה ואפשר לתת מגיל מאוד צעיר זה מרגיע את הילד ועושה אותו שלב רגוע ותורם למצב רוח טוב,ושכנע אותי בדבריו הבן שלי בן שנתיים וחצי בכלל נותנים בגיל כזה?ואין לבן שלי בכלל התקפי זעם ברמות כאלה קשות מדי פעם התקפי זעם בעיקר שלא מאפשרים לו לעשות דברים שאסורים ומסכנים אותו.

ו ת י ק ה

New member
אולי את מתכוונת למשהו אחר?

עם שם דומה, כי אין שום קשר בין מה שאותו אבא אמר לך לבין התרופה שאני מדברת עליה. בדקתי בעלון וכתוב שבד"כ לא ניתנת לילדים מתחת לגיל 16.

drslg

New member
את צודקת טעות שלי הוא התכוון ל

מלטונין?מכירה?מישהו מכיר מה זה ולמה נותנים אותו?

mayarel

New member
מלטונין

הוא הורמון ממקור צימחי המשמש לשינוי השעון הביולוגי לשעת השינה. משתמשים בו כדי להתגבר על הפרשי שעות אחרי טיסות וגם לפעמים לילדים חמודים שלא מצליחים להרדם בשעה סבירה. המלטונין גם אמור לתרום לאיכות שינה טובה יותר.

למעלה