בקשה מותק:] יאללה תפעילי אותו ! :]
L lidorvit New member 2/1/06 #30 כן התחלתי.. אגב, אחותי שואלת אם היא יכולה להיות מנהלת לפורום של דולסה??
י יובלוש המאמוש23 New member 2/1/06 #22 נ"ש כנסו דחוףףףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo92.gif../images/Emo142.gif קודם כל, בסי בהצלחה בפורום מאמי ולכל הנרשמים בהצלחה ולדבר העיקרי של הנצל"ש הזה: פתחתי קומונה לג'רמי סמפטר הקומונה חדשה ועדיין אין בה אף אחד ואני ממש ישמח אם יצטרפו ילדים ולא ינטשו אותי בודדה חחח ובגלל שאני יודעת שאתם חמודים ותיכנסו אז פירסמתי לכם את זה פה. בינתיים יש סקר ואלבום תמונות אבל זו רק ההתחלה עוד יהיה פצצה שם... אז.. תיכנסו אל תהיו רעים שלכם,יובל קישור לקומונה V
נ"ש כנסו דחוףףףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo92.gif../images/Emo142.gif קודם כל, בסי בהצלחה בפורום מאמי ולכל הנרשמים בהצלחה ולדבר העיקרי של הנצל"ש הזה: פתחתי קומונה לג'רמי סמפטר הקומונה חדשה ועדיין אין בה אף אחד ואני ממש ישמח אם יצטרפו ילדים ולא ינטשו אותי בודדה חחח ובגלל שאני יודעת שאתם חמודים ותיכנסו אז פירסמתי לכם את זה פה. בינתיים יש סקר ואלבום תמונות אבל זו רק ההתחלה עוד יהיה פצצה שם... אז.. תיכנסו אל תהיו רעים שלכם,יובל קישור לקומונה V
י יובלוש המאמוש23 New member 2/1/06 #23 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo35.gif
O ooOMoRoShOoo New member 2/1/06 #25 תיתחדשי על הקומונהה../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif הוא חמוד
י יובלוש המאמוש23 New member 2/1/06 #26 מקפיצההההה../images/Emo7.gif *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי*
מקפיצההההה../images/Emo7.gif *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי* *לא מגיבים**מגעילים**נעלבתי*
י יובלוש המאמוש23 New member 2/1/06 #29 אוביו שאת שםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif חיכיתי לך
י יובלוש המאמוש23 New member 2/1/06 #35 אין לי מושג...הוא נראה 17../images/Emo6.gif תשאלי את גל אני לא בטוחה אבל אולי היא יודעת.
S SweetOrSexy New member 2/1/06 #32 ספיר, בהצלחה.../images/Emo13.gif האמת, בדיוק אתמול חברה שלי רצתה שאנהל איתה את הפורום של יגאל אלקיים [מנולד לרקוד] - בכל אופן הסכמתי, אבל אני לא מבינה כלום באתר הזה. אחותי תדריך אותי.
ספיר, בהצלחה.../images/Emo13.gif האמת, בדיוק אתמול חברה שלי רצתה שאנהל איתה את הפורום של יגאל אלקיים [מנולד לרקוד] - בכל אופן הסכמתי, אבל אני לא מבינה כלום באתר הזה. אחותי תדריך אותי.
M MoYaL MaMi New member 2/1/06 #33 בסיי אני רוצה לכריס ודולסהה פליז פתחי לי אה ונכנסתי ונרשמתי ופרסמתי חח
P Pollitaaaaaaa New member 2/1/06 #39 חח אני מנהלת את של כריס :] אבל את יכולה את של דולסה מורגושששש ! דבריתייייייי במסןןןן